2777
2789

چار پنج تا سیب زمینی ابپز میکنی بعد پوست میکنی رنده میکنی بعد یکم پیازچه خورد پیکنی باهاش قاطی میکنی سینه مرغم ریش ریش میکنی البته از قبل ابپز کرده باشی باهم  قاطی میکنی بعد تو دوتا نون تست میریزی برش میزنی و تزیین میکنی 

الهی بی گناهم ز تو....... جز تو نخواهم....اگر عشقت گناه است...... بدان غرق گناهم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این ک کیک نیس ...ساندویجه مرغه 

ولا این ک کیک بوده تا الان نمیدونم مهم مزشه اسمش زیاد مهم نیس

الهی بی گناهم ز تو....... جز تو نخواهم....اگر عشقت گناه است...... بدان غرق گناهم
ولا این ک کیک بوده تا الان نمیدونم مهم مزشه اسمش زیاد مهم نیس

اره موادش همونه ...من درس میکنم دقیقا مث کیک میچینم و تزیین میکنم ...واس همون گفتم ..این مدلی رو بش میگم ساندویج

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
اره موادش همونه ...من درس میکنم دقیقا مث کیک میچینم و تزیین میکنم ...واس همون گفتم ..این مدلی رو بش ...

اخه تو نون تسته چجوری مث کیک درش میاری

اخه تو نون تسته چجوری مث کیک درش میاری

اول ی ردیف نون تست میچینم روش مواد میریزم بعد باز روش نون تست ..همینجوری رو هم میچینم تا ارتفاعی ک بخوام ..بعد مث کیک ک خامه میکشی سس میزنم بهش بعدم تزیین میکنم

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.