2777
2789
عنوان

متاهلا بیان

355 بازدید | 19 پست

با شوهرتون چند روز قهر میکنید؟من عقدم.گفت عکس اینستاتو بردار برنداشتم.۳روز باهام قهر😒منم نرفتم دنبالش فقط عکسمو برداشتم عکس دو نفره گذاشتم.الان عصابم خورد ک چقد براش راحت قهر موندن.چیکار کنم برام مهم نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا تو پیش قدم نشی که بعدا بیچاره میشی

من کلا از قهر بدم میاد.اما اره نباید پیش قدم شم.الان از این میسوزم ک چقد براش راحت قهری.انگار ن انگار زنشم.ی ماهو خوردای همو ندیدیم.۳روزم ک قهر حتی تلی در ارتباط نیستیم.مثل بجه ها بلاکم کرده

سرتو گرم یکاری کن،بهش فک نکن

سرمو گرم میکنم.اما عصابمم خورد.از این موضوع میسوزم که چد قهر و دوری براش راحت،خیلی حس گهی دارم.حالا با عشقو عاشقی ازدواج کردیما.میدونستم اینه.باهاش ازدواج نمیکردم

فقط میتونی نادیدش بگیری و وانمود کنی که همه چیز اوکیه.حالا با استوری و یجوری بهش بفهمون.

یاورت میشه بلاکمم کرده احمق.حالم ازش بهم میخوره ک هنوز فکر میکمه دوستیم میگیره مثل بچه ها بلاک میکنه

پروفتو بردار عکس خودتو بزار باز😐

🧚🥰اینجا فقط حاله خوب برقراره🥰🧚 یه دختر شاد و انرژی مثبت🤭مامان یه خانوم کوچولو که چشم انتظارشمو هنوز به دنیا نیومده💙🥺برای سلامتی همه ی نینی های دنیا یه صلوات مهمونمون کن زیبا🌷❤️(اشتراک لحظه های ناب)میتونی زری خانوم صدام کنی❣️