2777
2789
عنوان

درحال مردن

237 بازدید | 20 پست

برای یه ادمی که چهار روزه نتونسته یه وعده غذا بخوره و از معده درد داره میمیره واقعا چکار کنه فردا میرم دکتر اما امشب دارم میمیرم از هل نوع غذا رنگ بو حالت تهوع میگیرم 

شروعشم سرما خوردگی بود ک اشتهامو صفر کرد 

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

این همه مدت چیزی نخوردی الان یه چیز ابکی بخور وگرنه معدت قاطی می کنه و حالت بدتر میشه

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

احتمالا سینوسات عفونت کرده چرک کرده میریزه تو حلقت

دکتر بری خوب میشی چرک خشک کن بخوری

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین غذا برا اینجور مواقع

الان ماست رو فلفل سیاه بزن با نون بخور 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

این همه مدت چیزی نخوردی الان یه چیز ابکی بخور وگرنه معدت قاطی می کنه و حالت بدتر میشه

نمیدونم چی بخورم ببین فقط گریه کردم یذره اروم.شدم  

این درد ب حدیه که زده ب مهره ها کمرم 

چی بخورم از سوپ حالم بهم میخوره

نمیدونم چی بخورم ببین فقط گریه کردم یذره اروم.شدم این درد ب حدیه که زده ب مهره ها کمرم چی بخورم از ...

هر چی فقط ابکی باشه مث اش یا همون سوپ درسته حالت بهم می خوره اما یکم بخور خودتو مجبور کن 

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
وای وای لعنت خدا به این ویروسهمن یکی رو جون به لب کردهالان ۱۰ روزه اینم وحالا کشیده شده به گلوم وسرف ...

منم دارم میمیرم روزای بدی تو.زندگیم داشتم این مدتا این مریصی هم جسم ضغیفم زد بل کل نابود کرد حس میکنم دارم مرگو میبینم 

اشتها نداشتی توام؟

بهترین غذا برا اینجور مواقعالان ماست رو فلفل سیاه بزن با نون بخور

اگه لبنیات بخورم درجا ب حال مرگ میرم تو حال طبعی کلا لبنیات بهن نمیازه

اگه زنده موندم فزدا

همین الان هم اگر اورژانس بری سریع یه سرم میزنن و یه پنتو پرازول ترزیقی بهت میزنن و مسکن سریع دردت اروم میشه میتونی یه چیزی بخوری.....ولی حتما پیش متخصص گوارش برو.....من درد معده و میکروب معده داشتم میفهمم چه درد وحشتناکی داره

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

منم دارم میمیرم روزای بدی تو.زندگیم داشتم این مدتا این مریصی هم جسم ضغیفم زد بل کل نابود کرد حس میکن ...

بله نشونه بارزش استفراغ وبی اشتهایی واسهاله

درد شکم

دردهای خیلی بد سر

من یک هفته درگیرش بودم وبعد خیال کردم خوب شدم

تا اینکه سوزش گلوم باز برگشت ویهو گلوم کیپ شد

الان صدا ندارم

سرفه هام وحشتناک

شبا تا صبح میشینم

معلم هم هستم با ماسک ۵ساعت سرکلاسم

صدامم نیست کلا

خیلی سختمه خیلی😥😥😥

بله نشونه بارزش استفراغ وبی اشتهایی واسهالهدرد شکمدردهای خیلی بد سرمن یک هفته درگیرش بودم وبعد خیال ...

ایشالله که هرچه زود تر خوب بشی 

حقیفتا من دارم میمبرم