mistoba مدیر استارتر عضویت: 1404/04/26 تعداد پست: 44 عنوان ترک اعتیاد 62 بازدید | 4 پست یه دکتر ترک اعتیاد تو مشهد دیدم ک مخاطبین راضی بودن و الان از اون تبادل نظر گذشته و دسترسی بهش ندارم کسی اطلاعاتی داره لطفا به اشتراک بزاره باتشکر وسلامتی برای همه ی دوستان 1404/07/20 | 23:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohammad1fm عضویت: 1404/06/04 تعداد پست: 907 دکتر یا کمپدکتر چیکار میکنه دارو میده؟ وای من شدیداً معتاد قلیونم برای اینم کمک میکنه یا فقط مواد اینا
mistoba مدیر استارتر عضویت: 1404/04/26 تعداد پست: 44 دکتر یا کمپدکتر چیکار میکنه دارو میده؟ وای من شدیداً معتاد قلیونم برای اینم کمک میکنه یا فقط مواد ... دوست عزیز قلیون ک ترک نداره با خیال راحت بکش و حالشو ببر.....من متاسفانه گرفتاری م خیلی بیشتر از این وضعیت هاست
mohammad1fm عضویت: 1404/06/04 تعداد پست: 907 دوست عزیز قلیون ک ترک نداره با خیال راحت بکش و حالشو ببر.....من متاسفانه گرفتاری م خیلی بیشتر از این ... آبجی نامزدم گیر داده من قلیون محلی عادت کردم شبی دوتا میکشم آرومم میکنه کلافه ام کرده بدش میادمیتونم بدونم درگیر چی هستی؟ میتونم شخصی پیام بدم ؟
mistoba مدیر استارتر عضویت: 1404/04/26 تعداد پست: 44 آبجی نامزدم گیر داده من قلیون محلی عادت کردم شبی دوتا میکشم آرومم میکنه کلافه ام کرده بدش میادمیتون ... بیا شخصی بهت بگم