آوا_دختره_آقا_جعفر مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 8371 عنوان خانوما 62 بازدید | 9 پست من سرما خوردم و از سر گلو درد شدید شربت دیفن رو سر کشیدم دو قلپ خوردمتقریبا از ظهر خوابیدم تا خود همین الانهنوزم خواب الودمیه وقت بد نباشه؟؟؟ متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم . 1404/07/20 | 22:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dr_khanom عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 651 این ویروس جدید لامصب همینه خر چقد میخوابم خوابم تموم نمیشه خواب و لرز و کوفتگی بدن دیوونم کرده
آوا_دختره_آقا_جعفر مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 8371 حالا که زنده ایی ولی اینجوری دارو نخور :))) شدیدا گلوم خشک شده بود متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .
آوا_دختره_آقا_جعفر مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 8371 این ویروس جدید لامصب همینه خر چقد میخوابم خوابم تموم نمیشه خواب و لرز و کوفتگی بدن دیوونم کرده دقیقا چشام دراومده دیگه از بس عطسههه کردم🤧🤧 متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .
dr_khanom عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 651 دقیقا چشام دراومده دیگه از بس عطسههه کردم🤧🤧 ایشالا خوب شیم من زندگیم رو هوا به صورت معلق در اومده
آوا_دختره_آقا_جعفر مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 8371 ایشالا خوب شیم من زندگیم رو هوا به صورت معلق در اومده انشالاراستی دمنوش هم خوبه تاثیر داره اگه تونستی حتما بخور متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .
dr_khanom عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 651 انشالاراستی دمنوش هم خوبه تاثیر داره اگه تونستی حتما بخور مرسی گلم حتما❤