2777
2789
سلام واقعا به محیط های بیرون اعتماد دارید؟اونم برا یه خانم.اصلا کار درستی نیست به خصوص الان که ادم خ ...

مجبورم نمیتونم تحملشون کنم 

همش منو میکوبن اعتماد بنفسمو مامانم گرفته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسم داره تموم میشه صبح ها کلاس دارم بخدا مسیر برگشت انقد اروم میام ک دیر برسم ب این جهنم

اگه دوست داری بگو رشته ت چیه؟

اگه پر درآمده، خونه جدا بگیر

ولی فرار نکن

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

مردم بیرون گرگ درنده هستن، بمون تو خونه

کم آوردم 

دارم حیف میشم پیش اینا 

هر بار شب ها کلی گریه میکنم خالی بشم که صبح برم سر تمرین و کلاسام 

دوباره میام خوونه همش سرکوفت 

هیشکی بهم محل نمیده 

مجبورم نمیتونم تحملشون کنم همش منو میکوبن اعتماد بنفسمو مامانم گرفته

من هم در کودکی به خصوص له شدم به معنای واقعی کلمه،به عنوان یه پسر نابود کردن البته پدر و مادرم ماه بودن ولی بقیه اطرافیان و فامیل نابود کردن اعتماد به نفسم را ولی جا نزدم و با برنامه ریزی و بی محلی به اون ها ،برعکس اون تفکر اون ها رفتار کردم و الان همون هایی که یه زمانی ادم حسابم نمیکردن الان مدام بند من شذن که اگر میشه فلان کار را برا ما بکنید و کمک کنید و خلاصه برعکس شد ماجرا چون وقتی شما سماجت کنی و جا نزنی ،خدا هم میاد کمکت و دنیا همیشه بر یک چرخ نمیگرده،اون وقت شما رشد میکنی و برعکس همون ها نظرشون کاملا برمیگرده ولی اگر قهر کنید و از خونه برید بیرون،نتیجه عکس میده و تو ذهنشون شما را ادم ضعیف و لوس تصور خواهند کرد

فکرکردی بیرون و خبره از کجا میفهمی همه خوبن اونی که میاد سمتت نازت می‌کشه باید بهش شک کرد اونی که سر ...

عزیزم اینا کلا منو ول کردن ب حال خودم 

من هیشکیو ندارم نه تشویقم کنه ادامه بدم نه دلداری بده وقتی کم آوردم 

تک فرزندم هستم 

اگه دوست داری بگو رشته ت چیه؟اگه پر درآمده، خونه جدا بگیرولی فرار نکن

رشته دانشگام درآمد نداره عزیزم 

فرار نمیکنم میخام برم برای همیشه فکر کردی براشون مهمه 

بخدا الان زجه زدم میگفتم من همیشه تنهام 

میگفتن خفشو 

من هم در کودکی به خصوص له شدم به معنای واقعی کلمه،به عنوان یه پسر نابود کردن البته پدر و مادرم ماه ب ...

خداروشکر که جبران شد براتون 

ولی شما منو درک نمیکنید چون پدرمادرت پشتت بودن 

من واقعا کم آوردم هیشکی خوبیامو نگفت 

میرم بیرون یکی ازم تعریف میکنه باور نمیکنم حرفاشو چون تو خونمون من یه آدم بی مصرفم 

خداروشکر که جبران شد براتون ولی شما منو درک نمیکنید چون پدرمادرت پشتت بودن من واقعا کم آوردم هیشکی خ ...

البته خواهرم این موضوع را هم مد نظر داشته باشید ، که پدر و مادرها معمولا در ذات با فرزندشون بد نیستند اما برخی هاشون  متاسفانه در ظاهر بلد نیستند چکار باید بکنند و چطور حرف بزنن و چطور توانایی های فرزند هود را به روش بیارن و ... بنا به دلایل مختلف و احتمالا شما هم همین گونست ولی یک درصد خدایی نکرده فرض کنید نه واقعا پدر و مادرتون،کلا تو باغ نیستند و .. خوب درکتپنذمیکنم بسیار سخته و حق دارید ناراحت باشید ولی چاره ای جز رشد ندارید چون یه بار بیشتر  در دنیا زندگی نمیکنیم و ارزش شما به عنوان یه انسان بالاتر از این حرفاست که بخواهید کلا بزنید زیر همه چیز و ناامید بشید و خدایی نکرده برید فرار کنید این ور و اون ور ،شما به خصوص چون خانم هم هستید در شان شما نیست محیط خیابان و کوچه و ....

البته خواهرم این موضوع را هم مد نظر داشته باشید ، که پدر و مادرها معمولا در ذات با فرزندشون بد نیستن ...

بله درست میگید واقعا همینطوره اما من عذاب وجدان دارم خونشون بمونم  غذا بخورم و بخوابم 

چون ما همو دوست نداریم 

فقط بخاطر همین موضوع اضافی ام تصمیم دارم دور بشم یا کلا از اتاقم بیرون نیام 

اما اینجوری دیونه میشم