ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من هم در کودکی به خصوص له شدم به معنای واقعی کلمه،به عنوان یه پسر نابود کردن البته پدر و مادرم ماه بودن ولی بقیه اطرافیان و فامیل نابود کردن اعتماد به نفسم را ولی جا نزدم و با برنامه ریزی و بی محلی به اون ها ،برعکس اون تفکر اون ها رفتار کردم و الان همون هایی که یه زمانی ادم حسابم نمیکردن الان مدام بند من شذن که اگر میشه فلان کار را برا ما بکنید و کمک کنید و خلاصه برعکس شد ماجرا چون وقتی شما سماجت کنی و جا نزنی ،خدا هم میاد کمکت و دنیا همیشه بر یک چرخ نمیگرده،اون وقت شما رشد میکنی و برعکس همون ها نظرشون کاملا برمیگرده ولی اگر قهر کنید و از خونه برید بیرون،نتیجه عکس میده و تو ذهنشون شما را ادم ضعیف و لوس تصور خواهند کرد
خداروشکر که جبران شد براتون ولی شما منو درک نمیکنید چون پدرمادرت پشتت بودن من واقعا کم آوردم هیشکی خ ...
البته خواهرم این موضوع را هم مد نظر داشته باشید ، که پدر و مادرها معمولا در ذات با فرزندشون بد نیستند اما برخی هاشون متاسفانه در ظاهر بلد نیستند چکار باید بکنند و چطور حرف بزنن و چطور توانایی های فرزند هود را به روش بیارن و ... بنا به دلایل مختلف و احتمالا شما هم همین گونست ولی یک درصد خدایی نکرده فرض کنید نه واقعا پدر و مادرتون،کلا تو باغ نیستند و .. خوب درکتپنذمیکنم بسیار سخته و حق دارید ناراحت باشید ولی چاره ای جز رشد ندارید چون یه بار بیشتر در دنیا زندگی نمیکنیم و ارزش شما به عنوان یه انسان بالاتر از این حرفاست که بخواهید کلا بزنید زیر همه چیز و ناامید بشید و خدایی نکرده برید فرار کنید این ور و اون ور ،شما به خصوص چون خانم هم هستید در شان شما نیست محیط خیابان و کوچه و ....