atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 عنوان من دارم مرز بی حیایی رو رد میکنم 315 بازدید | 15 پست واقعا دلم میخواد با یکی باشم میدونم اشتباهه ولی........دل هس دیگه او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت 1404/07/20 | 22:06 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرفری811 عضویت: 1404/04/01 تعداد پست: 924 ادمگاهی دلش عشق و محبت میخواد کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅
lily330238 عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 674 چرا فکر میکنی با کسی باشی مرزیو رد کردی ؟فقط باید انتخوابت اگاهانه و ادم درستی باشه و واسه رابطتون مرز بکشید
بادبادک_سفید عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 14931 خوب میخوای ولی عمل نکردید که هورمونها تحریکات بیرونی،فیلم و سریال و رمان و دیدن عشاق هورمونها رو بالا پایین میکنه
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 چند سالته 18 او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 چرا فکر میکنی با کسی باشی مرزیو رد کردی ؟فقط باید انتخوابت اگاهانه و ادم درستی باشه و واسه رابطتون م ... فکر نمیکنم بودن باکسی بی حیایی هس مسئله اینه که از تنهایی میخوام یه نفر باشه و خب..... او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 خوب میخوای ولی عمل نکردید که هورمونها تحریکات بیرونی،فیلم و سریال و رمان و دیدن عشاق هورمونها رو بال ... هورمون نه راستش حس میکنم خیلی تنهام انگار فقط از تمام حالات زنده ام او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 زوده تا میتونی نرو سمتش میدونم علتمم عاقلانه نیس او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 و منی ک سالهاست مرز بی حیایی رو رد کردم... منظوری نداشتم دلیل من از تنهایی هس اما قصد شما اشنا شدنه من قصد ازدواج ندارم اخه او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 خدایا شفا🙄 الهی امین😁🥹برا بالایی گفتم منظورم رو🌹💔 او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت