2777
2789
عنوان

مجردم ولی چرا

441 بازدید | 24 پست

وقتی بپر بپری میکنم تو باشگاه

یا پروانه میزنم تو باشگاه حس میکنم قسمت واژنم یچیزی قلقلک میده 

ببخشیدا ولی انگار یه چیزی اضافه اونجا تکون میخوره

خیلی استرس دارم بابت پرده و این حرفا

اگه دلیلش رو میدونید میشه راهنمایی کنید

عفونت داری

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عفونت با چی بهتر میشه؟

خودم قرص مترونیدازول میخوردم و پماد کلیترامازول اسمش همچین چیزیه

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

خودم قرص مترونیدازول میخوردم و پماد کلیترامازول اسمش همچین چیزیه

ببخشید تو هم این حالتو داری که مثلا وقتی حالت نیم خیز میشی ببخشیدا یچیزی شکل حباب ایجاد میشه

ببخشید تو هم این حالتو داری که مثلا وقتی حالت نیم خیز میشی ببخشیدا یچیزی شکل حباب ایجاد میشه

من انگار یه چیزی ازم میخواست بیاد بیرون

منم همینطورم ولی روم نمیشه برم دکترپمادی هم که گفتی خودم زدم

روشدن نداره تکرر ادرار و خارشم میگیری

من انگار یه چیزی ازم میخواست بیاد بیرون

بخاطر خارشی که داشت اون قسمت چند باری خاروندم و بابت اینکه با خاروندن به پرده اسیب زده باشم خیلی نگرانم

نه عزیزم، بدون رابطه و دخول آسیب نمیبینه،البته سوارکاری رو منم میترسم انجام بدم

الکی دچار وسواس نشو، احتمال داره عفونت داشته باشی

من هرچه وقت یکبار سرما میخورم و آنتی بیوتیک مصرف میکنم،همون آنتی بیوتیک قوی عفونتی جای دیگه بدن هم باشه از بین میبره، 

اما اگه سوزش هم گاهی داره و ترشحات به زردی میزنم دکتر برو و حتما لباس زیر نخی استفاده کن که تنگ نباشه،این جدید چسبونا خوب نیست

به جای دستمال کاغذی هم روزی چندبار لباس زیر رو عوض کن