2777
2789
عنوان

دانشگاه ازاد

70 بازدید | 7 پست

اصلا فاز یه سریا رو نمی‌فهمم مگه آزاد چشمه شاید یکی شرایطش و نداشته بره دولتی نتونسته نیاورده هی میگین اع آزاد میری؟؟؟بعد میتونی کار پیدا کنی آخه نمی‌فهمم به کسی چههههه همه چیز به جنم و توان آدم بر میگرده نه دانشگاه و مدرکش

همیشه میترسیدم از اینکه گوشی لعنتیم زنگ بخوره و خبر رفتنت و بشنوم ترس از دست دادنت عین خوره داشت وجودم و میخورد ولی دیگه تموم شد دیگه رفتی من و تنها گذاشتی دیگه ترسی ندارم آخه از دستت دادم عزیز آسمونی من«۱۴۰۵/۵/۲»🖤😭

من ازادم حقیقتا به دولتی نمیدمشخیلیم خوبه

بابا من دولتی آوردم ولی نه رشتش اونی بود که میخواستم نه جاش بعد هی میگن پشیمون میشی در حالی که دانشگاهی که قبول شدم آزاد خیلی معتبره و بین المللیه

همیشه میترسیدم از اینکه گوشی لعنتیم زنگ بخوره و خبر رفتنت و بشنوم ترس از دست دادنت عین خوره داشت وجودم و میخورد ولی دیگه تموم شد دیگه رفتی من و تنها گذاشتی دیگه ترسی ندارم آخه از دستت دادم عزیز آسمونی من«۱۴۰۵/۵/۲»🖤😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کدوم دانشگاه ؟ رشتت چیه؟؟

مدیریت بازرگانی کاشان 

رشتم ادبیات بود 

من مدیریت مالی میخواستم اون و آزاد نجف آباد اوردم

یه سری رشته‌ها که آزادشون بهتر هم هست و دردسرش کمتره برای آزادسازی مدرک هم همینطور

اوهوم

یه سری رشته‌ها که آزادشون بهتر هم هست و دردسرش کمتره برای آزادسازی مدرک هم همینطور

من قصد و مهاجرته نمی‌خوام خودم و درگیر کنم