2777
2789
عنوان

دردناف

180 بازدید | 19 پست

سلام خانوما گل.من واسه بارداری اقدام کردم.همش دکتر رفتم ونتیجه ای نداشته.الان دیگه بیخییال شدم.نمیرم واقدام کردم.الان یه هفته از اقدامم میگدره دور نافم شدیید دردمیکنه.انگار یه چیزی تو دلم آویز شده.دیروز یه وسیله سنگین برداشتم بدتر شده بنطرتون علت دلد دردمن چیه؟همش خابالودمو صعف میکنم

خدا بخواد همه چی میشه🤗🌷

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مال من همین حالت بود باردار بودم ..ولی واسه همه صدق نمیکنه به خودت استرس نده تا نتیجه قطعی

دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته  🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین  
ببین یه دکتر برو شاید باردار باشی ولی علائمت شبیه اپاندیسم هست

اخه تیر کشیدنش همیشگی نیس.گاهی تیر میکشه.ولی دورنافم احساس میکنم مث جمام شدن

خدا بخواد همه چی میشه🤗🌷