2777
2789
عنوان

مشورت گرفتن

72 بازدید | 13 پست

شما مثلا اگه یه مشکل بین شوهرتون پیش بیاد مثل نداشتن رابطه و محبت از طرف شوهرتون باشه و هرچقدر بگید و خودش اصلا میل نداشته باشه و نخواد تغییر کنه به خانوادش میتونید بگید که باهاش حرف بزنن؟ 

من همچین مشکلی دارم هرچقدرم میگم میگه از من چیزی در نمیاد نمیدونم به کی بگم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت برو تنهایی ببین چه راهکارهایی میده،اینم بدون اینطور مسائل هم به جسم ربط داره و هم به روح و روان ...

میدونی یه مدت کلیپ فرستادم که نشونه های افسردگی تو مردا مثلا که افسردگی داشته باشه ولب خب چطوری میتونه خودارضایی کنه و با من رابطه نداشته این نشونه افسردگیه؟ وقتی بهش میگم بگو چرا اینجوری شدی هیچی نمیگه میگه ول کن

🤦‍♀️🤦‍♀️

ی چیز دیگه هم بعنوان خواهر بهت میگم ،شاید مشکل از سمت شماست،مثلا اونطوری که اون میخواد باش و یا در توانایی‌ت برای ارضا کردنش ،و خیلی موارد دیگه .با دقت بررسی کن تا اگر از سمت خودت هست زودتر حلش کنی

ی چیز دیگه هم بعنوان خواهر بهت میگم ،شاید مشکل از سمت شماست،مثلا اونطوری که اون میخواد باش و یا در ت ...

آخه اصلا نمیزاره سمتش برم انگار برای هم همخونه شدیم من هرموقع خواستم نزدیک شم بهش سریع بلند شده رفته 

آخه اصلا نمیزاره سمتش برم انگار برای هم همخونه شدیم من هرموقع خواستم نزدیک شم بهش سریع بلند شده رفته

بنظرم مشکلش فراتر از این حرفاست و تخصصی باید حل بشه ،شاید اختلالات مربوط به کودکی و ترس و ....اینطور چیزا داره .خودت برو پیش مشاور خبره و کاربلد و تمام آنچه درباره شوهرت هست بهشون بگو،به هر حال اونا مشکلات رو بهتر تشخیص میدن و می‌فهمن هر علائمی مربوط به چیه و بهت میگن چه مشکلی داره و راه حلش چیه ،بنظرم این بهترین کاره

بنظرم مشکلش فراتر از این حرفاست و تخصصی باید حل بشه ،شاید اختلالات مربوط به کودکی و ترس و ....اینطور ...

مثلا پول دادم مشاوره متنی از یه کی خیلی دیر جواب میده