2777
2789
عنوان

قهر با سرباژ

73 بازدید | 19 پست

سلام ما دو سربازیم من 3روز دیگه میرم مرخصی ما قبلا دعوا کرده بودیم الان 15روز شده کلن باهم صحبت نمیکیم قهریم باهم به نظر شما ارزش داره این دو روز رو هم قهر باشم باهاش یا چون دیگه دارم میرم از اینجا باهاش خوب باشم اشتی کنم باهاش به نظرتون چیکار کنم اخه چرت پرت هم میگه اسکوله سربازه کلن

نه دیگه ول کن بعد از این هم که قرار نیست ببینیش سر سنگین باش باهاش اشتی کنی دوباره دعواتون میشه

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه ول کن بعد از این هم که قرار نیست ببینیش سر سنگین باش باهاش اشتی کنی دوباره دعواتون میشه

یعنی چیزی بگه مثلا سوالی بپرسه اینا یا تیکه بندازه جوابشو بدم یا سکوت کنم و محل ندم

یعنی اصلا باهاش حرف نزنم همون قهر بمونم

اره ول کن حرف نزن دو روز دیگه داری میری مهم نباشه برات مگه خودش سعی می کنه باهات صحبت کنه 

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
یعنی چیزی بگه مثلا سوالی بپرسه اینا یا تیکه بندازه جوابشو بدم یا سکوت کنم و محل ندم

نه خب یه چیزی گفت جوابشو بده ولی جوری نباشه که اخره کاری دعوا راه بندازین 

اره ول کن حرف نزن دو روز دیگه داری میری مهم نباشه برات مگه خودش سعی می کنه باهات صحبت کنه

ااره خودش که بعضی وقتا سوال میپرسه منم چون قهرم اصلا صدام در نمیاد

مثلا چی بگه جوابشو بدم تیکه یا فوش

تیکه یه فوش داد خب خودتم همونجوری جوابشو بده سوالی هم پرسید عین ادم جواب سوالشو بده فرار نکن ازش بدهکارش که نیستی 

نه خب یه چیزی گفت جوابشو بده ولی جوری نباشه که اخره کاری دعوا راه بندازین

خوب جوابشو بدم باز اون یه چیزی دیگه میکه باز من یه چیز میگم بهش شوخی شوخی دعوا راه میوفته

خوب جوابشو بدم باز اون یه چیزی دیگه میکه باز من یه چیز میگم بهش شوخی شوخی دعوا راه میوفته

اخه دو روز هم مونده سربازیت تموم شه کلا باهاش درگیر نشو ولش کن این مدت چطوری رفتار می کردی اگه فک می کنی صحبت باهاش باعث دعوا میشه خب همون رفتار قبلیتو ادامه بده اصلا نیازی به اشتی کردن هم نیست

اخه دو روز هم مونده سربازیت تموم شه کلا باهاش درگیر نشو ولش کن این مدت چطوری رفتار می کردی اگه فک می ...

سربازی ام که تموم نمیشه میرم مرخصی دیگه نمیام اینجا میرم یه جا دیگه که از شرش راحت شم