2777
2789
عنوان

زیبایی ظاهری

223 بازدید | 21 پست

هزار نفر هم بهم بگم که زیبام باورم نمیشه. این چند وقته مخصوصا تعریفی نبوده که نشنوم که چقدر خوشگلم و اینا، همش پیشنهاد های رابطه از طرف واقعا پسرای پولدار و معروف تو شهرم ولی باز از چهره خوشم نمیاد. 

همش فکر میکنم یه چیزی کمه یا زیاده کافی نیست. کافیه ۱۰۰ نفر تعریف کنن ولی یه نفر ایراد بگیره اونوقت اصلا حالم به هم میریزه. نمیدونم چکار کنم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون انرژی های منفی زودتر تاثیر میزارن و زودتر جذب میشن همه انسان ها زیبان

ولی خیلیا اینطور نیستن. طرف میشناسم قیافش شبیه فرغونه ولی انقدر اعتماد به نفس داره که نگو از بس میگه من خوشگلم آدم باورش میشه

اعتماد بنفست زیره صفره من یه دوستی داشتم همش فکر میکرد خوشگله حتی واسه منم خودشو میگرفت از نظر زیبایی هم بگم چهره زیبا و دلنشینی نداشت خواستگار پولدارم در کار نبود من همیشه جذب همین اعتماد به نفس بالاش میشدم خیلی ساله ندیدمش

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

میفهمم 

منم همینطوریم 

چن سالته؟ 

برای من انگار جوری شده که دلم میخواد باز زیبا تر بشم از روز قبل خودم... و این خیلی بده چون انگار وظیفمه زیبا باشم بقیه ازم تعریف کنن چون عادت کردم بهش.... 

دوس داشتی درخواست بده با هم حرف بزنیم

تینا tt

اعتماد بنفست زیره صفره من یه دوستی داشتم همش فکر میکرد خوشگله حتی واسه منم خودشو میگرفت از نظر زیبای ...

وای آره از این آدما زیاد دیدم. اصلا همین اعتماد به نفسشون باعث میشه قیافشون یکم بهتر بشه . چطور اینطورن

ولی خیلیا اینطور نیستن. طرف میشناسم قیافش شبیه فرغونه ولی انقدر اعتماد به نفس داره که نگو از بس میگه ...

دیدم‌اینجور ادمارو دیگه نسبی هست ممکنه من از یکی خوشم نیاد ولی یکی که قشنگ‌نیس تو نظر ناز و قشنگ‌باشه 

من خودم‌چشمام قهوه ای خیلی روشنه همه از بچگی میگفتن قشنگه چون چشام‌داشته بخاطر بسته رودن مجرای اشکی همیشه ازش اشک‌میاد تو گرما و هوای سر سر همین یه برقی داره هرکس یه چیزیش خوشگل باشه از بچگی آنقدر بهش گفتن که دیگه خودش باور داره 

میفهمم منم همینطوریم چن سالته؟ برای من انگار جوری شده که دلم میخواد باز زیبا تر بشم از روز قبل خودم. ...

آره دقیقا حس میکنم هر روز باید یه چیزیم از روز قبل زیبا تر باشه که حتی بیشتر ازم تعریف کنن ولی اینطور که نمیشه. بین ۲۲ هستم. تو چن سالته

وای آره از این آدما زیاد دیدم. اصلا همین اعتماد به نفسشون باعث میشه قیافشون یکم بهتر بشه . چطور اینط ...

نمیدونم اراده آهنین داشت مثلا یکی میگفت فلانی خیلی زشتی میگفت چشات مشکل داره من خوشگلتر از همتونم 😌

اصلا چون خیلی خوشگلم تو اینطوری میگی حسود 🙄

😂😂 خیلی دختر باحالی بود

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1