2777
2789

همیشه پای یک زن در میان است

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکس دقیقا نمیدونه ماجرا چی بوده ولی به نظرم هرچیزی ممکنه

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

ببین طبق چیزی که من خوندم قرار بوده هابیل با خواهر قابیل عروسی کنه و  قابیل با خواهر هابیل عروسی کنه ولی قابیل خواهر خودش را از خواهر هابیل زیباتر دونسته و اجازه ازدواج نداد و خودش باهاش ازدواج کرده به خاطر همین هم طرد شده  و یه جورایی به اولین فرد زناکار تاریخ معروف شده قابیل بعدشم که برادرش رو کشته نمی‌دونسته باید چیکار بکنه با برادرش که از طرف خدا کلاغی آفریده میشه که یه کلاغ دیگه رو می‌کشه با نوکش زمین رو می‌کنه و کلاغ کشته شده را دفن می‌کنه که به این آدم یاد بده که تو الان باید با جنازه‌ای برادرت چیکار بکنی چون ظاهراً چندین روز بوده که این آدم با جنازه برادر سرگردان بوده و نمی‌دونسته باید چیکار کنه ولی اینکه چقدر درسته این داستان نمی‌دونم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

قران خودش گفته اینجور حتی انجیل 

بعد ادما..... دیگه ادم ها دوست دارن داستان بسازن 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

آره 

جفتشون سر خواهرشون دعوا داشتن که کدوم بگیرتش

هابیل میخواست قل قابیل رو بگیره،(خواهر دو قلو منظورمه) قابیل هم عاشق قل خودش بود

خیلی دارکه😶‍🌫️

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

منم اینو شنیدم که یه خواهر داشتن به نام اقلیما

که هابیل و قابیل عاشقش بودن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

ن گلم خداوند به حضرت آدم وحی میکنه پسرانت باید در راه خدا چیزا ارزشمند خودشون بدن هابیل بهترین دامشو میده ولی قابیل ن میاد محصولی میده که خوب نبوده بعدش خداوند با یه صاعقه مال هابیل قبول میکنه 

شیطان قابیل گول میزنه که هابیل پیامبر بعد تو برو بکشش وگرنه بچه هات همش باید زیر دست بچه های هابیل باشن هی تو سرت میزنن که هابیل از تو بهتره 

منم اینو شنیدم که یه خواهر داشتن به نام اقلیماکه هابیل و قابیل عاشقش بودن

اره 

من بچه که بودم داستانو شنیدم گفتم عجب داستان چرتی اخه مگه میشه یکی بزنه داداششو الکی بکشه بزرگ که شدم فهمیدم نه قضیه یه چی دیگه بوده انگاری