2777
2789

نمیدونم ولی حداقل شغلی شریفیه درآدمدش خیلی حلاله

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سرتیپ بالای ۵۰ سالشه الان 

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤من مرد روزهای نبودنت نبودم💞

۴۰, ۵۰

درجه داری یعنی پایین ترین هادررتبه بندی نظامی.یک سرتیپ که همون سرداردرنیروانتظامی یاسپاه است ودرارتش امیر.جزبالاترین هاهستند.درجه دارهانهایت ۲۰تا۲۵حکمشون

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
درجه داری یعنی پایین ترین هادررتبه بندی نظامی.یک سرتیپ که همون سرداردرنیروانتظامی یاسپاه است ودرارتش ...

درجه دارها ۲۰ بگیرن ،پایین ترها چقدر پس؟

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤من مرد روزهای نبودنت نبودم💞

درجه دارها ۲۰ بگیرن ،پایین ترها چقدر پس؟

درجه داریعنی گروهبان واستوارکه میشن پایین ترین هادرنظام ...ستوان ۳ستوان دو ستوان یک وسروان میشن افسرجز.سرگردسرهنگ وسرتیپ هامیشن افسرارشد.درجه دارها۲۰تا۲۵چون اصولادیپلم هستند.افسران جزفوق دیپلم به بالاوسابقه کاربیشترنهایت ۲۵تا۳۰باحق اولادوعائله.سرهنگ ها۳۰تا۳۵.وسرتیپ هارونمیدونم.ولی زیادنیست فکرکنم کمتراز۵۰یا۶۰.چون سرتیپ هابالای ۳۰سال سابقه دارندوفرمانده ان

اومی بیند.درمحضراوهستیم.