2777
2789

نمیدونم ولی حداقل شغلی شریفیه درآدمدش خیلی حلاله

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴۰, ۵۰

درجه داری یعنی پایین ترین هادررتبه بندی نظامی.یک سرتیپ که همون سرداردرنیروانتظامی یاسپاه است ودرارتش امیر.جزبالاترین هاهستند.درجه دارهانهایت ۲۰تا۲۵حکمشون

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
درجه داری یعنی پایین ترین هادررتبه بندی نظامی.یک سرتیپ که همون سرداردرنیروانتظامی یاسپاه است ودرارتش ...

درجه دارها ۲۰ بگیرن ،پایین ترها چقدر پس؟

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

درجه دارها ۲۰ بگیرن ،پایین ترها چقدر پس؟

درجه داریعنی گروهبان واستوارکه میشن پایین ترین هادرنظام ...ستوان ۳ستوان دو ستوان یک وسروان میشن افسرجز.سرگردسرهنگ وسرتیپ هامیشن افسرارشد.درجه دارها۲۰تا۲۵چون اصولادیپلم هستند.افسران جزفوق دیپلم به بالاوسابقه کاربیشترنهایت ۲۵تا۳۰باحق اولادوعائله.سرهنگ ها۳۰تا۳۵.وسرتیپ هارونمیدونم.ولی زیادنیست فکرکنم کمتراز۵۰یا۶۰.چون سرتیپ هابالای ۳۰سال سابقه دارندوفرمانده ان

اومی بیند.درمحضراوهستیم.