2777
2789
عنوان

تو آرنج دستم توده داشتم عمل کردم

84 بازدید | 14 پست

الان دوسالی میگذره از اولش بادی که داشت نخوابید بعد الان هرازگاهی درد میکنه نمیدونم توده بازم دراومده یا نه 

خوش خیم بود اون موقع

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم تو پاش دراومده بود ۴۰۱ عمل کردیم گفتن خوش خیم الان امروز این دکتر که بردم گفت توده جدید دراومده احتمالا بدخیمه ببرید تهران دکتره خودش چند ساعته دارم خون گریه میکنم 

عزیزم سفت بود؟ من یکی رو‌ مچ دستم هس چن سالیه دس میزنم یکم نرمه فشارش میدم درد میگیره

اون کیست مچ دسته منم داشتم تخلیه کردم یه بار ولی بعد چند روز دوباره در اومد...درد نداره برای من..دستکاریش نکن ....

اون کیست مچ دسته منم داشتم تخلیه کردم یه بار ولی بعد چند روز دوباره در اومد...درد نداره برای من..دست ...

خطرناکه؟؟؟؟ چجوری تخلیه کردی

در حسرت یک عشق واقعی. کاربری دست دوتا دوسته

عزیزم سفت بود؟ من یکی رو‌ مچ دستم هس چن سالیه دس میزنم یکم نرمه فشارش میدم درد میگیره

نه سفت نیس بقیه که نشون میدم میگن هیچی نیس ولی از دور که میبینی انگار توده داره یعنی از وقتی عمل کردن اونجوریه ها

دختر منم تو پاش دراومده بود ۴۰۱ عمل کردیم گفتن خوش خیم الان امروز این دکتر که بردم گفت توده جدید درا ...

چرا گریه؟ خطری نداره که اگه عمل کنه 

برای من یبار تو ۱۱ ماهگی عمل کردن 

یبار هم ۱۶ سالگی دوتا توده دراومد عمل کردن 

چرا گریه؟ خطری نداره که اگه عمل کنه برای من یبار تو ۱۱ ماهگی عمل کردن یبار هم ۱۶ سالگی دوتا توده درا ...

اخه ما یه بار ۱۴۰۱ عمل کردیم الانم بخواد یعنی هر سه سال یکبار درمیاد 

اخه ما یه بار ۱۴۰۱ عمل کردیم الانم بخواد یعنی هر سه سال یکبار درمیاد

نه انشالله که این آخریش باشه من خودم بعد ۱۵ سال دوباره دراومد اونجوریم نیس که همش در بیاد بعدشم چیز خطرناکی نیس گلم

نه تا وقتی که دستکاریش نکنی....و بزرگتر نشه دکتر با سرنگ تخلیه کرد و یه سری آمپول دیگه زد به دستم

کوچیکه البته خیلی کوچیک نه 

اصن‌ دس نمیزنم بهش

در حسرت یک عشق واقعی. کاربری دست دوتا دوسته