2777
2789
عنوان

داروسازی

124 بازدید | 6 پست

تهران زندگی میکنم و داروسازی آزاد تهران آوردم در حالی که رتبه به روزانه شهر ها بزرگ غیر از تهران یا مثلا روزانه کرج می‌خورد. اما خانواده اصرار کردن که رفت و آمدت سخت میشه و آزاد تهران رو بالاتر بزن. به نظرتون اشتباه کردم؟ شهریه ش رو میتونن جور کنن برام ولی خودم عذاب وجدان دارم که چرا وقتی روزانه میاوردم، آزاد تهران رو بالاتر زدم تا مجبور بشیم شهریه بدیم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم داروسای دانشگاه ازاد خوندم تازه من از رو لج بازی و بخاطر نزدیکی به دوست پسرم رفته بودم ازاد تازه چون شهر خودمون نبود خونه هم برام گرفتن پس من باید از عذاب وجدان بمیرم🤣 🤣

آدمی مثل من که از سویی مشتاق و امیدوار و از سوی دیگر ترسیده و راه گم کرده و نمیداند باید چه بگوید و چکار کند؛ ناخنهایش را میجود و نمیداند کدامین ستاره را دنبال کند، آیا آرام است؟ربکا؛ دافنه دوموریه

منم داروسای دانشگاه ازاد خوندم تازه من از رو لج بازی و بخاطر نزدیکی به دوست پسرم رفته بودم ازاد تازه ...

شما فارغ التحصیل شدین؟ راضی هستین از رشته تون؟ 

شما فارغ التحصیل شدین؟ راضی هستین از رشته تون؟

بله عزیزم اره خداروشکر

آدمی مثل من که از سویی مشتاق و امیدوار و از سوی دیگر ترسیده و راه گم کرده و نمیداند باید چه بگوید و چکار کند؛ ناخنهایش را میجود و نمیداند کدامین ستاره را دنبال کند، آیا آرام است؟ربکا؛ دافنه دوموریه