2777
2789
عنوان

گربه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 38 پست
بزرگ بشن خودشون میرن خود مادر به طور غریزی رهاشون میکنع بعد چند وقت خدا خیرت بده اگه تونس ...

مطمئنین اخه هرکدوم یه نظری میدن یکی میگ میره یکی میگ نمیره اخه گربه تا اونجایی ک من میدونم حیوونی نیست ک بخاد تو جای بسته دووم بیاره 

والا من تجربه دارمکلا نرفتن بچه ها بزرگ شدن مستقل شدن. دوباره زایمان کردتا مدت ها بودچون کسی کاریشون ...

من بابام فوت شده منو مامانمم میترسیم مامانم به اقاجونم گفته اقاجونم گفت اینا خودشون بزرگ شن میرن واسه شمام شاید بهشون غذا دادین موندن ها؟وای حتی فکر اینکه میخان دائم بمونن دیوانم میکنه واقعا یه دیشب ثانیه ای نتونستم چشامو ببندم بس ک سروصدا کردن سروصداشونم از روی اذیت شدن نیست چون ادم تشخیص میده کاشکی برن💔بدون اینکه خودمون کاری کنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم ی گربه تو خونه شون ۴ تا بچه آورد تقریبا یک ماه اونحا بودن و خیلی بهشون میرسیدن آخرش حتی وقتی ...

خب شما میگین بیرونشون نکنیم بعد میگین باز برمیگردن بخدا من نفهمیدم اخر خودشون میرن یا کلا نمیرن؟🫠بخدا استرسی شدم

مطمئنین؟تجربشو دارین؟یاشنیدین؟چون دو روز دیگ من باید درس بخونم اصلا فکرشم نمیتونم بکنم با این صداها ...

اره نه تجربه دارم 

حدود یک ماه اینا یه ذره بزرگ بشن و غذاخوری بشن میرن

گوش گیر سیلیکونی بگیر از داروخانه کامل کیپ میشه تو گوش عالیه 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

اره نه تجربه دارم حدود یک ماه اینا یه ذره بزرگ بشن و غذاخوری بشن میرنگوش گیر سیلیکونی بگیر از داروخا ...

قربونت عزیزم مرسی بابت راهنمایی ایشالله که اینطوریه🫶🏻

اخه یبار میو کنه اره ولی یکسرس و مشخصه گیر نیوفتاده مامانش هست میر میاد تجربشو داشتین رفتن؟یا هنوز ه ...

رفتن.کلا من جزء نوادر روزگارم .یه بار دو تا گربه تو حیاطمون دعوا می کردن ،نیمه شب بود،من دراز کشیده بودم و لذت می بردم از صداشون،آخر خیلی طول کشید طبقه بالاییمون حوصلش سر رفت از پنجره یه پیشته کفت که برن،در حالی که من داشتم لذت می بردم‌

من بابام فوت شده منو مامانمم میترسیم مامانم به اقاجونم گفته اقاجونم گفت اینا خودشون بزرگ شن میرن واس ...

ان شاءالله که برن

ولی براشون غذا نذار 

رسیدگی نکن

گاهی صداتو ببر بالا که ساکت شید

شاید برن