2821
2789
عنوان

کمربند قاعدگی

1203 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من کمربند قاعدگی از اون صورتیا هست که داخل اینستا ترند شده از اونا گرفتم سه نوع  ماساژ لرزشی داره سه  درجه هم گرم میکنه توی دما ۵۰ و ۵۵ و ۶۰ درجه  روی دستم میزارم زیاد گرما نمیبینم ولی روی شکمم میزارم خوبه یکمی گرم میشه ولی احساس میکنم مال من فیکه کسی داره برام تجربه شو بگه درضمن نمیدونم از کجا بدونم شارژ شده یان چون میزنمش به شارژ همش علامت شارژش چراغ قرمز میده 

چراغشم خاموش روشن میشه چطوریه شارژ شدنش چندساعته دم شارژه ولی سبز نشده

موقع پریودی خیلی دردداری؟ک مجبورشدی اینوبخری؟

من کمکت میکنم عزیزم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هرچیزی که ترند میشه صرفا خوب نیستتهش همینه دیگه حالا استفاده کن بیخیال

من چندسوال دارم خاهرم میتونم بپرسم اینجا؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اسی همیشه توی نافت روغن سیاهدونه چندقطره بریز ک نخاددبریزه ازش کثیف بشی 

وهمیشه توزندگیت با روغنش مالش بده شکم و زیرشکمتو و ۱۰دیقه روزانه عالیه دیگه هیجوقت دردنداری موقع پریودی من خودم تجربموگفتما ای سری هرچی سردی بود خوردم وکوتاهی کردم در روعن سیاهدونه زدن ب شکمم ولی ۴بار فقط زده بودم ب شکمم حین پری توی نافم ریختم عالی بود دردامو صفر میکنه رحم گرم و عالی نگه میداره ک راحت باشب این کپربندام الکیه همش

بپرس گلم🤍

من توخون۴سالیه ورزش خونگی میکنم طبق کلیما ک دیدم ک برای ازبین بردن هیپ دیپ پرنشده ولی وقتی کج طرح عکس انداختن هس خانمای مدل وایمسین اینجوری ک وامیسم بشدت ساعت شنی نشون میده هیکلمو بنظرت بجز تزریق راهی نیس ک کامل پربشه اصن ایا ورزش ک من انجام میدم تاثیری داره تااینده؟والاتوش موندم اینم بگم پایین تنم شله گوشتش اصن سفتم نشده بابت ورزش 

روزی ۱۵۰۰حرکت هرکدوم ۱۰۰تا

وروز بعد ۱ساعت میادردی دو تند انجام میدم ۲سال بطور حرفه ای البته 

من توخون۴سالیه ورزش خونگی میکنم طبق کلیما ک دیدم ک برای ازبین بردن هیپ دیپ پرنشده ولی وقتی کج طرح عک ...

نه گلم هیچ راهی برای پر شدن هیپ دیپ وجود نداره جز چیزی که گفتین مثلا فیلر و ژل و... چون اون قسمت اصلا عضله ای نداره که بخواد تقویت بشه و پر کنه جای خالی رو و حالت استخوان بندی و اسکلت بدن انسان هست

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

نه گلم هیچ راهی برای پر شدن هیپ دیپ وجود نداره جز چیزی که گفتین مثلا فیلر و ژل و... چون اون قسمت اصل ...

من شونه ههم بشدت پهنه خیلی دوسداشتم پهلوم درراستای اون باشه ولی باورزش یکم رسیده بهش ۶۸ باقد ۱۶۵ خوبه؟ اصن مشخص نیس ک چاقم 

من شونه ههم بشدت پهنه خیلی دوسداشتم پهلوم درراستای اون باشه ولی باورزش یکم رسیده بهش ۶۸ باقد ۱۶۵ خوب ...

شما میتونی ۳ تا ۴ کیلو وزن کم کنی که لازم با ورزش قابل انجامه ولی احتمالا استخوان بندی شما درشته

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

شما میتونی ۳ تا ۴ کیلو وزن کم کنی که لازم با ورزش قابل انجامه ولی احتمالا استخوان بندی شما درشته

باشه عزیزم درحال ورزشم ک بتونم لاغرکنم انشالابتونم ممونم ازکمکت