2777
2789

میگن خیلی سخته

انگا پزشکی انسانیم اینه

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واقعا من اگه میخواستم آنقدر درس بخونم میرفتم تجربی تازه کلاسشم بالاتر بود....

مگ واس کلاسش درس میخونی؟

این طرز فکر غلطه

رسیدن به هدفت کلاسشه ن مسیر رسیدن ب خواستت

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

مگ واس کلاسش درس میخونی؟این طرز فکر غلطهرسیدن به هدفت کلاسشه ن مسیر رسیدن ب خواستت

نه عزیزم برا کلاسش نه من به تجربی خیلی علاقه داشتم اما چون داییم معلم بود از اول اصرار کرد که انسانی بردار و راحت معلم شو چون تضمین شغلی داری منم گول همینو خوردم 

حداقل میرفتم تجربی انتخابای بیشتری داشتم...

خودم براتون میگم تهران با تراز۶ هزار قبول شده

یشهر کوچیک با ۸ هزار دعوت نشد

مثالش خودم 

بی عدالتی یه عده بس سواد معلم میشن 

بعد میگن واییی من زیاد نخونده بودم 

بعد یه عده با تلاش نشد حیف اسن همه تلاش و نشدن 

مبارک باشه چه سالی قبول شدید؟

403

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)