2777
2789
عنوان

بیبی چک بیش از حد منفی 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 66 پست
عزیزم ازمایش هرمونی دادی؟ منم مشکل تنبلی تخمدان داشتم .

من پریودم کاملا منظم بود و سر ساعت!  دکترم میگفت تو هیچ مشکلی نداری... تو سونو هم ورم تخمدان نشون نداده!

بعد که رفتم سونوی فولیکول فهمیدم داستان چیه!

الانم واسه یک ماه قرص داده فقط، نشه ماه دیگه باید برم آزمایش بنویسه!

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه من همیشه اینه همیشه حتی الان با ۱۰ روز تاخیر

انشاالله که خدا یه نگاهی هم به ما بکنه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

[QUOTE=57020219]من پریودم کاملا منظم بود و سر ساعت!  دکترم میگفت تو هیچ مشکلی نداری... تو سونو هم ورم تخمدان نش ...[/QUOاصلا مشکلی  نیست خیالت راحت عزیزم  نفولیکول درست میشه . اگرم نشد یه ازمایش هرمونی مینویسه مشکلی باشه با یه دوره قرص و دارو حل میشه . من خودم اینجوی بودم . 

[QUOTE=57020219]من پریودم کاملا منظم بود و سر ساعت!  دکترم میگفت تو هیچ مشکلی نداری... تو سونو ...

فعلا که کلومیفن میخورم، پیاز درمانی هم میکنم! ببینیم خدا چی میخواد!

برات ایت الکرسی خوندم انشاالله ،البته خودمم منتظرم

ممنون، منم براتون دعا میکنم