2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آها مثل پزشکیه دیگه اگر علوم پایه و کلا معدل الف باشی میتونی یه بار شانس تخصص قبل طرح داشته باشی

برای پزشکی میگفتن کلا میشه همه قبل طرح امتحان رزیدنتی بدن ...درسته؟مشاور میگفت مثلا یک درس رو بیوفتی که کلا بری قبل طرح امتحان بدی...شما اطلاعی از این دارید؟

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

برای پزشکی میگفتن کلا میشه همه قبل طرح امتحان رزیدنتی بدن ...درسته؟مشاور میگفت مثلا یک درس رو بیوفتی ...

نه همه نیست فقط کسایی که جز برترین های علوم پایه باشن و جز معدل الف های ترم ها باشن یه بار شانس دارن قبل طرح تخصص بدن و اگر قبول بشن طرفشون میفته تو دوران تخصص و اگر قبول نشن همون عمومی باید برن طرح ۲ ساله.اگر هم تعهدی باشن تا ۵ سال اجازه آزمون تخصص ندارن

نه همه نیست فقط کسایی که جز برترین های علوم پایه باشن و جز معدل الف های ترم ها باشن یه بار شانس دارن ...

مرسی🙏🏻شما راجع به منبع علوم پایه چیزی پرسیدین؟ به من سیب سبز و پروگنوز رو گفتن و همون جزوه های سرکلاس ...فکر کنم باید حدود۱۶۰ به بالا بشی برای استریتی

مرسی🙏🏻شما راجع به منبع علوم پایه چیزی پرسیدین؟ به من سیب سبز و پروگنوز رو گفتن و همون جزوه های سرک ...

بله منم گفتم سیب سبز مثل کمک درسی بگیرم و فیزیولوژی گایتون .باقی هم یه جزوه خوب بنویسم از ترم اول تا اتمام تحصیلات 

بله منم گفتم سیب سبز مثل کمک درسی بگیرم و فیزیولوژی گایتون .باقی هم یه جزوه خوب بنویسم از ترم اول تا ...

منم اینجور گفتم فقط سیب سبز و همون جزوه سرکلاس ایشالا علوم پایه خوب بشه...ممنون بابت راهنمایی تون،امیدوارم همیشه موفق باشید🙏🏻