2777
2789

دوستای خوبم تو تاپیکای قبلیم توضیح دادم که شب عید حاملگی هتروتوپیک شدم و یه سزارین شب عید و به کورتاژ اردیبهشت داشتم 

قبل پسرم هم باز یه کورتاژ داشتم 

الانم سنم ۴۱ شده همه بهم میگن چرا نمیاری 

ولی میترسم 

تاپیکای غربالگری و اینا که به چشمم میخوره ضربان قلبم می‌ره بالا 

الان پریودم به مشکل خورده ولی از دکتر زنان متنفر شدم 

نمیدونم کدوم دردمو دوا کنم

اگه واقعا نی نی میخوای جسور باش، اگه نه که بیخیال

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان اگر کسی نیاز به مشاور زنان و زایمان آنلاین داشت من یک مامارو میشناسم که خیلی باسواد و خوش اخلاقه . ویزیت اولشون هم ۳۰ هزارتومنه‌. اگر نیاز داشتین بهم خبر بدین.

دوستان اگر کسی نیاز به مشاور زنان و زایمان آنلاین داشت من یک مامارو میشناسم که خیلی باسواد و خوش اخل ...

کی هستند

به خدا پای دکتر رفتن اصلا ندارم

سه سال همه دکترا و رفتم آخرشم که حامله شدم اینجوری شد

می‌خوام سه ساله می‌خوام ولی خیلی خسته شدم و ناامید😭😭😭

نه گلم یمدت استراحت کن، بعد تصمیم محکم بگیر، منم تو شرایط خودتم، دوبار سقط داشتم، ۳۵سالمه و هنوز نینی ندارم

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
کی هستندبه خدا پای دکتر رفتن اصلا ندارمسه سال همه دکترا و رفتم آخرشم که حامله شدم اینجوری شد

عزیزم داخل تپسی دکتر هستن اگر مایل بودین درخواستمو قبول کنین راهنمایی کنم

بنظرم همون یکی بسه وقت و انرژیتون بزارین برا همین بچه ای که دارین....نیاری بهتره چون بیشتر آسیب‌شناسی برا همین بچه ای هست که میخوای بیاری...چه اصراری داری که به خودتم رحم نمیکنی ..سلامتیت مهمتره ....انشالا همین یکی سالم و سلامت باشه..درضمن دیگران جای تو نیستن و همین دیگران پس فردا نه کمکت میان نه به دادت میرسن..پس بچسب به خودت و پسرت مگه چقد آدم عمر میکنه همش بچه داری...برو یکم روی خودت تمرکز کن..

بنظرم همون یکی بسه وقت و انرژیتون بزارین برا همین بچه ای که دارین....نیاری بهتره چون بیشتر آسیب‌شناس ...

پسرم خودش خیلی اصرار داره همش میگه شما پسر بشین برین پیش مامان جون بابا جون (یعنی اون دنیا) من تنها میمونم

پسرم خودش خیلی اصرار داره همش میگه شما پسر بشین برین پیش مامان جون بابا جون (یعنی اون دنیا) من تنها ...

می‌دونم چقدر حرف پسرت برات سنگین بوده، ولی تصمیم به بچه‌دار شدن تو این سن، اونم با سابقه سقط، یه موضوع جدیه که باید اول از همه سلامت خودت رو در نظر بگیری.  

اگه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد، نه تنها خودت آسیب می‌بینی، بلکه همون پسرت بیشتر تنها می‌مونه.  

بچه‌دار شدن راه حل تنهایی نیست؛ راهش اینه که رابطه‌تون رو قوی‌تر کنی، براش وقت بذاری، نه اینکه خودتو تو فشار جسمی و روحی بندازی.  

لطفاً قبل از هر تصمیمی، با پزشک مشورت کن و همه جوانب رو بسنج. تو ستون زندگی پسرتی،اول باید خودت محکم باشی😊

می‌دونم چقدر حرف پسرت برات سنگین بوده، ولی تصمیم به بچه‌دار شدن تو این سن، اونم با سابقه سقط، یه موض ...

می‌دونم عزیزم

اما من خوا رام هم تو این سن بچه دار شدن و حتی بالاتر و مشکلی نداشته

من اما مدام برام مشکل میاد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز