2777
2789

یه نوه داریم از بس گردالی بود دیر راه افتاد 

تنها مشکل حرکتیش همین بود 😕

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچم سه روز دیگه پنج ماهش میشه هنوز یکم گردنش شله .البته بعضی وقتا گردنش و ول میکنه وقتی به پشت میخوابونمش قشنگ سرش و بالا میگیره ولی نگرانم میترسم سفت سفت نشه اخه اکسیژن تو زایمانم به مغزش نرسید

نه عزیزم چهارماهش تموم میشه[/QUOTE]

[QUOTE=56961606]نه عزیزم چهارماهش تموم میشه

من الان بچم سه ماه ده روزشه خ کم گردن میگیره موقع اروغ زدن میگیره یکم ولی وقتی ب پشت دراز کشیده دساشو ک میگیرم گردنش میوفته عقب منم خ نگرانم درکت میکنم شما میگی اگر دساشو گرفتی نمیوفته عقب خوبه دیگه ی دکتر میگف اگر این کار کردید و گرفت یعنی گررنش سفت شده

من الان بچم سه ماه ده روزشه خ کم گردن میگیره موقع اروغ زدن میگیره یکم ولی وقتی ب پشت دراز کشیده دساش ...

وقتی روی شکم میخوابونمش سرش و بالا میگیره و نمیفته ولی من باز نگرانم شمام حالا وقت داره کوچولوت نگران نباش تا اخر چهار ماه وقت داره من بچم تو زایمان مشکل پیدا کرد که نگرانم ان شالله خدا بچه هامون و صحیح و سالم واسمون حفظ کنه