2777
2789

امروز به شوهرم گفتم توافقی جدا میشم ......گف چشمت به پول امده  داری میری .... گفتم بیشتر حقمو نمیگیرم ....قراره  اون هفته توافقی جدا شیم ...........😢😢😢😢

بزرگ ترین ارزو دیدن یه بار دیگه مامانمه 😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۴ تا سکه مهرمه ..... ۱۵ میلیون میگرم با ماشین پرایدو ... ماهی پونصد اینم پدر شوهرم میده چون بابام گفت طلاق گرفتی نیا

خدالعنت کنه شوهرتو و اون دختره هرزه رو که خدا میدونه بچه از شوهرته یا مردای دیگه. طلاق بگیر مهریه ات هم تا قرون اخر ازش بگیر. با مهریه ات یه جایی جورکن برا زندگی و بعدم دنبال کاربگرد حتی باشه کلفتی ولی زیربار خیانت نرو دیگه چه برسه به این مدل خیانت

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم
۱۴ تا سکه مهرمه ..... ۱۵ میلیون میگرم با ماشین پرایدو ... ماهی پونصد اینم پدر شوهرم میده چون بابام گ ...

لطفا فقط جدا شو

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم
خدالعنت کنه شوهرتو و اون دختره هرزه رو که خدا میدونه بچه از شوهرته یا مردای دیگه. طلاق بگیر مهریه ات ...

میخوام برم ارایشگری

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 46 دقیقه پیش
2791
2779
2792