2777
2789

از شیر گرفتن؟

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

خب مشگل کجاس

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

چجوری گرفتی؟ چون نمیتونم عصبانیم میکنه. خیلی وابسته هست گریه میکنه و نق میزنه. چسب و هرچیم میزنم حال ...

۲۱ ماهشه و به شدت وابسته بود تا صبح کلا بیدار بودم بهم وصل بود یه چسب مشکی زدم روش اومد دید گفت اخ دیگه نیومد سمتش روزا اذیت نکرد ولی شبا خیلی سخت گذشت الان یکماهه هنوزم شب باید بگیرم بغل راه ببرم تا بخوابه روزم همینطور 

چجوری گرفتی؟ چون نمیتونم عصبانیم میکنه. خیلی وابسته هست گریه میکنه و نق میزنه. چسب و هرچیم میزنم حال ...

خب بچس 

باید مدارا و صبر کنی ببریش پارک خانه بازی تا از سرش بیفته

خیلی خیلی خیلی باید آستانه تحملت ببری بالا

اولین غمی ک تجربه میکنه از شیر گرفتنه