2789
عنوان

سوسک کابینت

113 بازدید | 11 پست

سلام

مامانم اینا چندین ساله از این سوسک ریزها دارن

حالا تصمیم گرفتن کابینت هاشون را عوض کنند

به نظرتون تاثیر داره

اینم بگم کابینت هاشون از این فلزی قدیمی هاست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو چاه سم بريزن چند شب پشت سر هم

تمام ظرفا و قوطيا يا هرچيزي دارن بايد شسته بشه كه اگه تخم سوسكاي قبلي روش هم از بين بره

الان وسايلتون از كابينتا الوده تره

زندگي قشنگه وقتي كنارمي

دستگاههایی اومده که میزنن به برق امواجش باعث میشه که سوسک هابه اون منطقه نزدیک نشن داداش من هم این مشکل روداشتن بااستفاده ازاین دستگاه خیلی کمترشده

برای سلامتی دخترم دعاکنید
دستگاههایی اومده که میزنن به برق امواجش باعث میشه که سوسک هابه اون منطقه نزدیک نشن داداش من هم این م ...

این دستگاه همش مزخرفه. مامانم گرفته بود اصلا تاثیر نداشت وقتی اسپری کامن زده دیگه حتی یه دونه هم ندیدیم

❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤
این دستگاه همش مزخرفه. مامانم گرفته بود اصلا تاثیر نداشت وقتی اسپری کامن زده دیگه حتی یه دونه هم ندی ...

داداشم میگه که خیلی کمترشده البته خودمون هم گرفتیم برای موش ازاون به بعد خداروشکرهنوزتوساختمون موش ندیدیم 

برای سلامتی دخترم دعاکنید

عزیزم،من همه ی این راهها رو رفتم اما بعد از یه مدت برمیگردن این سوسکهای چندِش😳ولی اسپری کامَن مشکل مارو حل کرد.یه دونه کامل رو مصرف کنید و خونه رو یه روز خالی کنید.دیگه بیش از۷سالِ من سوسک ندیدم

خدایا به امید تو....

تاثیری نداره دوباره از جای دیگه میان شما فقط باید ریشه کنشون کنی 

سوسک ریز فکر نکنم خودت بتونی از بین ببری گشتم تو دفتر تلفن یه شرکت قدیمی که برای ما کار انجام داده بود پیدا کردم.

88330133 فکر کنم شرکت نگین دشت بود