2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 16 پست
حالا من با چند نفر آشنا شدم یعنی یکهفته نکشید واقعیت خودشونو نشون دادن اینقدر عوضی بودن الان میگم من ...

شوهرمن ازساعت۱۰ که اخم کرد و غر غر و ناراحتی خداشاهد تا الان چقدر غصه تودلم نشست چقدر صورتم پر غم شد عصبی شدم .پیرم کرده .

یه دوستی دارم شبها میرفتیم باهم فضای سبز مینشستیم ی سری وسایل اون میاورد  اکثرا هم من خریدمیکردم ( چون زندگیم خوب نیست و مشکلاتی ک باشوهرم دارم وکسی نمیدونه زود زود دلم میگیره ودوس  دارم بیرون برم) میرفتم دنبالش و هفته ای دوسه شب شبی دوسه ساعت بیرون بودیم.امروز گفت بدت نیادها تو ولخرجی نکن اینکارا رو . من ولخرجی نکردم فقط دیشب ساندویج خریدم دلم شکست دیگه بیرون نمیبرمش.

شوهرمن ازساعت۱۰ که اخم کرد و غر غر و ناراحتی خداشاهد تا الان چقدر غصه تودلم نشست چقدر صورتم پر غم شد ...

بعضیام خیلی شانس دارن خواهر ی آدمای خوبی نصیبشون میشه ک نگو هعی عدالتتو شکر خدایا 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅