آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 4405 عنوان فکم قفل میشه 69 بازدید | 8 پست استخون مفصل متحرکت فک که نزدیکه گوشه گیر میکنه و دهنم از یه حدی بیشتر باز نمیشه وقتی یه چیز سفت یا تخمه ای چیزی بخورم بیشتر اینجوریهنیاز ب ارتودنسی دارم؟به هر کی میگم براش عجیبه😅 زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی... 1404/07/20 | 13:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 4405 تخمه بخورم روز بعد دیگه کلا قفله زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 4405 سردی زیاد میخوری؟ نه کلا مشکل مفصل فکه ن چیزی ک میخورمفقط نباید چیزای سفت بخورمو زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
ماهی_آکواریومی عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 11145 خاله منم اینطوری شده چند وقته فک پایینشومیگیره موقع حرف زدن چندتا دکتر رفته ولی یادم نیست چی گفتن بهش
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 4405 شاید فکت در رفته چرا دکتر نمیری؟ یکی دوساله اینجوریمخوب خیلی از روزا خوبه یکی دوروز درماه قفل میشهدقیقا نمیدونم چرا نمیرم🙂 شاید چون کسی نمیبرم😅پیش چ دکتری برم؟ دندونپزشک؟ زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 4405 خاله منم اینطوری شده چند وقته فک پایینشومیگیره موقع حرف زدن چندتا دکتر رفته ولی یادم نیست چی گفتن به ... من با حرف زدن مشکلی ندارم دهنم دیگه باز نمیشه زیاد یعنی غذا لقمه های کوچیک باید بردارم خمیازه هم نمیشه کشید خیلی بده😁😅 زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
ماهی_آکواریومی عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 11145 من با حرف زدن مشکلی ندارم دهنم دیگه باز نمیشه زیاد یعنی غذا لقمه های کوچیک باید بردارم خمیازه هم نمی ... آره خیلی سخته خاله منم حرف میزنه ولی خیلی پرحرفه برا همین گاهی فکشو میگیره