2789
عنوان

رشته حقوق

462 بازدید | 9 پست

سلام من هم سوال دارم من بین دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی موندم به نظرتون کدومشو برم چون حقوق یه رشته خود خوان هست میگم برم همون غیر انتفاعی و بعد تو شهرمون خیلی فرق بین آزاد و غیر انتفاعی نیست نظرتون چیه ؟

قاضی دادگستری ⚖️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اصلا دانشگاه مهم نیست

مهم اینه که بخوای و بخونی 

هر کدوم هزینه‌ش کمتره و نزدیکتره رو انتخاب کن 

فقط بعد از کارشناسی سریع واسه آزمون وکالت اقدام کن که هر جقدر بیشتر فاصله بندازی سخت تر میشه

خودم شیرازم غیر انتفاعی و آزاد شیراز توی غیر انتفاعی تحقیق کردم برای حقوق آپادانا از همش بهتر بود آزاد چند تا مسأله داره یکی دوره یکی هم شهریه و از یه بحث هم خوب حقوق رشته خود خوان هست خودت باید بخونی میگم فرق نیست نمی‌دونم درکل 🤔

قاضی دادگستری ⚖️

اصلا دانشگاه مهم نیستمهم اینه که بخوای و بخونی هر کدوم هزینه‌ش کمتره و نزدیکتره رو انتخاب کن فقط بعد ...

ببخشید شما حقوق خوندید ؟ 

منابع چی میگید بخونیم رفرنس؟ 

همون اول درس بخونم ...

قاضی دادگستری ⚖️

ببخشید شما حقوق خوندید ؟ منابع چی میگید بخونیم رفرنس؟ همون اول درس بخونم ...

من نه عزیزم

همسرم رشته ش حقوقه و چندین ساله درگیر آزمون وکالت

چون سر کار میره میاد خونه زیاد حوصله‌ی درس رو نداره و نمیتونه منظم واسه آزمون بخونه

من نه عزیزمهمسرم رشته ش حقوقه و چندین ساله درگیر آزمون وکالتچون سر کار میره میاد خونه زیاد حوصله‌ی د ...

آها انشاالله امسال قبول بشه 

ولی چرا قضاوت نمیره ؟؟

اصرار بر وکالت هست 

قاضی دادگستری ⚖️

آها انشاالله امسال قبول بشه ولی چرا قضاوت نمیره ؟؟اصرار بر وکالت هست

همین چند روز پیش یه دندون پزشک قاضی رو با چاقو کشته بود. شوهرمم با اون قاضی خیلی کار کرده بود

هم از این لحاظ امنیت نداره و هم اینکه قضاوت در کل سخته با یه اشتباه تو ممکنه به یکی دیگه ظلم بشه واسه همین دوست نداره