2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش شک دارم فقد خاستم خیالم راحت شه چندوقته تو این فکرم همش گفتم کار درستی نیس اما طاقت نیاوردم

اگه یه اشتباه ناخواسته ازش ببینی چیکارمیکنی

توتازنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی ،تومسئول گلتی **شازده کوچولو**
بنظرم هکش نکن

چندوقته خیلی رفتارش باهام بد شده از دیشب هم اصرار داره من فردا صب برم خونه ی بابام تا فرداشب پیش خودم گفتم یکروز کنترلش کنم اگه خبری نشد تلشو پاک کنم

امیدوارم حست درست نباشه خیالت راحت شه .ولی با هک کردن چیزی حل نمیشه هیچ ،استرست هم بیشتر میشه. من رمز شوهرمو میدونم ولی به روش نیاوردم البته اهل کنترل کردن هم نیستم چون واقعت وسواس فکری برات پیش میاره.

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀
اگه یه اشتباه ناخواسته ازش ببینی چیکارمیکنی

خیانت زیاد ازش دیدم اما همش انداختم پشت گوش و بروش نیاوردم اما اینبار خیلی سختمه چون خیلی ازش خاستم زندگیمو درست کنه

اگه اشتباهی ازش خدای ناکرده سربزنه چیکارمیکنی ندونستن قابل احترام تره تا اینکه بدونیو کاری نکنی

خیانت زیاد ازش دیدم اما همش انداختم پشت گوش و بروش نیاوردم اما اینبار خیلی سختمه چون خیلی ازش خاستم ...

خب فرض کنیم چیزی دستگیرت شد ! مگه قبول میکنن؟ به نظر من کنترل تلفن همراهش راه درستی نیست فقط خودت اذیت میشی

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀
خیانت زیاد ازش دیدم اما همش انداختم پشت گوش و بروش نیاوردم اما اینبار خیلی سختمه چون خیلی ازش خاستم ...

پس خوب کردی اگه تصمیم اخرت باشه خواهشن خودتو دوست داشته باشو کوچیک نکن امیدوارم کاری نکنه واعتمادتو بدست بیاری