بهارشادی مدیر استارتر عضویت: 1404/07/17 تعداد پست: 29 عنوان پزشکی تعهدی 118 بازدید | 3 پست سلام اونهایی که قبلا پزشکی تعهدی قبول شدین میدونین کجا باید تعهد بدیم دانشگاه یا محضر ؟ حتما باید ضامن داشته باشیم ؟ من خیلی استرس دارم که فامیل و همکلاسی ها بفهمن من تعهدی هستم ممکنه بفهمن؟ زمانی که فرم تعهد رو موقع ثبت نام پر میکنیم بقیه میفهمن؟ 1404/07/20 | 12:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هوگون عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 907 محضرخانههمه همکلاسی ها هم میفهمند با چه سهمیه ای هستید! در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند
بهارشادی مدیر استارتر عضویت: 1404/07/17 تعداد پست: 29 محضرخانههمه همکلاسی ها هم میفهمند با چه سهمیه ای هستید! مطمئن هستین؟ آخه از چند نفر سوال کردم گفتن تا خودت نگی نمیفهمن شما خودت تعهدی؟
هوگون عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 907 مطمئن هستین؟ آخه از چند نفر سوال کردم گفتن تا خودت نگی نمیفهمن شما خودت تعهدی؟ بله، ربطی به گفتن و نگفتن شما نداره بالاخره همه میفهمنخیر در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند
بهارشادی مدیر استارتر عضویت: 1404/07/17 تعداد پست: 29 بله، ربطی به گفتن و نگفتن شما نداره بالاخره همه میفهمنخیر ممکنه تو دوران تحصیل نفهمن ؟ چجوری میفهمن؟