noooshin76 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 8197 عنوان دلم گرفت یهو 🥲🥲🥲🥲🥴🥴🥴😭😭😭😭 60 بازدید | 3 پست چقدر برای آزمون استخدامی تلاش کردم قبول نشدم اونم دو بار 😐😐😐الان اینستا رو باز کردم همه خوش حال و شاد با آهنگ شد شد شد شد ارشد قبول شدند کنکور قبول شدند استخدامی قبول شدند مبارک شون باشه من واقعا ولی ناراحتم چرا نشد برای من واقعا دلم شکسته 😭 1404/07/20 | 12:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 26549 منم حالم از فضای اینستا بهم میخورهی حسی دارم انگا از همه عقبم •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
0_hadisss0 عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 1226 منم حالم از فضای اینستا بهم میخورهی حسی دارم انگا از همه عقبم دقیقا همین وایب رو میده باعث میشه آدم از چیزی که داره راضی نباشهبرای روز دختر هم انقد با گل و کادو هاشون شو آف کردن من دیگه واقعاا کلافه شدم انقد همش بحثش بود مبارکشون باشه ولی میگم بعضیام واقعا تظاهره هرچیزی یه حدی داره بالاخره
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 26549 دقیقا همین وایب رو میده باعث میشه آدم از چیزی که داره راضی نباشهبرای روز دختر هم انقد با گل و کادو ه ... دقیقا همینطورهمن میدونی این حسو گرفتم ک این چ زندگی من دارمفلانی ارشد داد دانشگاه تهران قبول شدفلانی دوباره کنکور داد دندون اوردفلانی عقد کردفلانی اینو کادو گرفترمزامو یادم رفته وگرنه پاک میکردم این سمو •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○