2777
2789
عنوان

برادر

87 بازدید | 11 پست

یکی از داداشام خیلی اذیتم کرده از قبل تا الان ت مشکلاتم خیلی نمک ب زخمم پاشیده حتی وقتی طلاق میخواستم بگیرم طرف اون پسررو گرفتن منو خیلی ازار دادن الان ک دیگه اخرای طلاقمه اینم بگم وام ازدواجمم پیش خودمه با داداشم قهر بودم الان یه بدهی داره نزدیک یه سی چهل میلیون پیام میده پول بهم بده لازم دارم بهت پس میدم  ولی خب من زیاد باز نکردم ولی خیلی اذیت شدم سر کارای داداشم الان نظرتون چیه 

امروز 

قرض نده پس گرفتنش مصیبته

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من باشم نمیدم 

قطعا پس نمیده 

و الانم چون پول احتیاج داره به یادت افتاده وگرنه واسش مهم نیستی

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

یه چیزی بگم نمیدونم شاید حرفم اشتباه باشه ولی برا زنش طلا گرفته الان طلا خیلی گرونه بخواد فقط یه زرش بفروشه مشکلش حله ولی اومده از من پول بگیره تازه میگه شما چطور کس و کار ادمید وقتی ت مشکلات کمک حالم نمیشید

قبلا یه میلیون میخواس از وامم بهش دادم پس نداد تازه برگشت یه مشت حرف بارم کرد

باید تا الان اون پول طلا شده بود.آینده داری. سری بعد وام ازدواج بهت تعلق نمیگیره همین پوا  سیوش کن

کتاب 356 روز در صحبت قران از استاد الهی قمشه ای

قبلا یه میلیون میخواس از وامم بهش دادم پس نداد تازه برگشت یه مشت حرف بارم کرد

الحمدالله تجربه هم که داری پول قرض بدی یه روز عزیزی پس بگیری یه عمر تو عذابی پس لازم نکرده به خاطر همون یه روزم آرامشت رو به هم بزنی بگو دادم تو قرعه کشی سکه شرکت کردم تا چن ماه دیگه پول ندارم یا بگو میخوام خرجش کنم خودم لازم دارم

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

جوابش ندادم شماره قبلش بلاک کردع بودم یه شماره دیگشه

پس جوابش رو نده پولت روببره تو این تورم چن ماه بعد پس بده که ارزش پولت هم ازبین رفته تازه خودت هم میگی بد حسابه و معلوم نیست سر وقت بده یانه عزیزم این وام فقط یه بار بهت تعلق میگیره پس درست خرجش کن و پساندازش کن به نظر من سکه یا طلای آب شده بخر که ارزش پولت حفظ بشه که اگه بعدها ازدواج خوبی کردی بتونی راحت خرج ازدواجت کنی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز