نیهان_23 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 1155 عنوان اسپری فیکس استفاده میکنید یا نه 69 بازدید | 7 پست نیازه اصلا یا فقط پودر فیکس 1404/07/20 | 11:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 19234 تا اونجایی که من میدانم هر دو یک کار رو میکنن یا پودر فاکس یا اسپری فیکس من از پودرش دارم با اینکه میزنم اما بازم به علت مختلط بودن پوست روی بینی ام بعد چند ساعت برق میزنه هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
دارينا عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 2138 تا اونجایی که من میدانم هر دو یک کار رو میکنن یا پودر فاکس یا اسپری ببوس من از پودرش دارم با اینکه م ... عزيزم شما بايد قبل از كرم پودرتون اون قسمتايي كه چرب هست رو پرايمر بزنين
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 19234 عزيزم شما بايد قبل از كرم پودرتون اون قسمتايي كه چرب هست رو پرايمر بزنين پرایمر میزنم کل صورتم رو قبل میکاپ شما چه برند پرایمر و فیکس دارید؟ هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
aylin_2025 عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 5 سلام عزیزم ببین اسپری فیکس یا پودر فیکس آرایشتو برای طولانی مدت نگه میداره و اون چربی پوستتو میگیره بزنی خوبه نزنی هم مشکلی نیست
دارينا عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 2138 پرایمر میزنم کل صورتم رو قبل میکاپ شما چه برند پرایمر و فیکس دارید؟ كل صورتو نبايد بزنين فقد اون قسمتهايي كه چربي داره كه معمولا Tصورت ميشه روي اونم كنترل چربي بايد بزنين برند اقتصادي فلورماور برند خوب شنل
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 19234 كل صورتو نبايد بزنين فقد اون قسمتهايي كه چربي داره كه معمولا Tصورت ميشه روي اونم كنترل چربي بايد بزن ... ممنون🙏🙏🙏 هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست