2777
2789

تا اونجایی که من میدانم هر دو یک کار رو میکنن 

یا پودر فاکس یا اسپری فیکس 

من از پودرش دارم با اینکه میزنم اما بازم به علت مختلط بودن پوست روی بینی ام بعد چند ساعت برق میزنه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

تا اونجایی که من میدانم هر دو یک کار رو میکنن یا پودر فاکس یا اسپری ببوس من از پودرش دارم با اینکه م ...

عزيزم شما بايد قبل از كرم پودرتون اون قسمتايي كه چرب هست رو پرايمر بزنين 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم شما بايد قبل از كرم پودرتون اون قسمتايي كه چرب هست رو پرايمر بزنين

پرایمر میزنم کل صورتم رو قبل میکاپ 

شما چه برند پرایمر و فیکس دارید؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

پرایمر میزنم کل صورتم رو قبل میکاپ شما چه برند پرایمر و فیکس دارید؟

كل صورتو نبايد بزنين فقد اون قسمتهايي كه چربي داره كه معمولا Tصورت ميشه روي اونم كنترل چربي بايد بزنين برند اقتصادي فلورماور  برند خوب شنل 

كل صورتو نبايد بزنين فقد اون قسمتهايي كه چربي داره كه معمولا Tصورت ميشه روي اونم كنترل چربي بايد بزن ...

ممنون🙏🙏🙏