2777
2789

لنز طبی؟

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم‌خیلی راحنه که اگه تو چشمت راحت نیستی و انگار یه جیزی‌توشه یا میوفته مهمترین‌دلیلش اینه که لنزتو پشت و رو انداختی یا هم روشو قشنگ‌بشور

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

اولش سخته کم کم از آب خوردنم راحت تر میشه 

قبل گذاشتن و قبل در آوردنش حتتتتما دستاتو با صابون بشور .چشمت روز بد نبینه ی بار چشمم عفونت کرد پدرم در اومد 

تو همون(هیچی ) هستی وقتی ازم میپرسن داری به چی فک میکنی 😓😪

عصر تا حالا میخوتم همچین تاپیکی بزنم ولی میترسیدم ترورم کنن😂😩😂من همیشه میزاشتم مشکلی نداشتم برای عروسیمم گذاشتم ولی امروز یکی خریدم گذاشتم همش اذیتم میکرد میخواستم کور بشم واقعا چشمام شده بود مثه یه نخ و سرخ سرخ..تار میدیدم.خیلی بد بود خیلی ناراحت شدم😭

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...

من ده ساله لنز میزارم. راحته اوایلش تا یاد بگیری اذیت میشی فقط خواستی لنز رو برداری از داخل مایع انگشتتو خشک کن بردار و با دو تا انگشت دست دیگهت کامل چشمتو باز کن سمت چپ یا راستتو نگاه کن لنزو بزار روی سفیدی چشمت بعدش چشمتو ببند و آروم چشماو بچرخون تا سر جاش بیوفته آخرش هم چنبار پلک بزن تا کامل جا بگيره. تری انگشتت موقع لنز گذاشتن رو چشما باید در حد مرطوب بودن باشع تا لنز به انگشتت نچسبه و به چشم که خیستره بچسبه.

خیلی حس مسخره ایه ادم حس خنگی بهش دست میده من چشام آبیه میخوام لنز مشکی بذارم نمیره😭😭😭😭

خوووووش بحالت 

خب مگ آبی چشم خودت زشته ؟

تو همون(هیچی ) هستی وقتی ازم میپرسن داری به چی فک میکنی 😓😪
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز