2777
2789
شما می بی بیت مثبت شد و ازمایش دادی بتات چند بود؟ من الان ازمایش بدم بتام بنظرت چنده ؟

من که رفتم روز پرید ۵۱۰ بود واسه شما نمیدونم عدد بتا هرکی فرق داره دوستم حالا ۲ روز بعد پریدش ۷۰ بود

دخترای قشنگم نیکا و نورای من دوستتون دارمممم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید کم باشه بتات چون تازس بذار از موعدت بگذره برو آزمایش ولی بارداری مبارک باشه به مام دعا کنید

چشم عزیزم

مرسی از تبریکت

همیشه بخاطر داشتنتون خداروشکر میکنم(همسرم،پسرم ،دخترم)
من که رفتم روز پرید ۵۱۰ بود واسه شما نمیدونم عدد بتا هرکی فرق داره دوستم حالا ۲ روز بعد پریدش ۷۰ بود

ینی الان برم حداقل مشکوک میزنه؟

چن وقته اقدامی

آبان و آذر دوتا سقط داشتم 

این ماه ماه اولمه بعد سقط هام 

دکترم گفت زودتر بفهمم ک سقط نشه

ینی الان برم حداقل مشکوک میزنه؟

نه مشخصص کامل

عزیزممم منم سقط داشتم بعد حامله شدم تندی تا جواب ازمایشم و بردم دکترم شیاف نوشت و اسپرین و امپول پروژسترون ایشالله ک ایندفعه به سلامتی زایمان میکنی

دخترای قشنگم نیکا و نورای من دوستتون دارمممم
نه مشخصص کامل عزیزممم منم سقط داشتم بعد حامله شدم تندی تا جواب ازمایشم و بردم دکترم شیاف نوشت و اسپ ...

فدات عزیزم

چطور آبان سقط کردی بلافاصله اقدام کردی چن هفته بودی

آبان بدون اینکه بدونم باردار شدم، و سقط شد دکترم گفت بیا بزار باردار شی نگو رحمم الان خستس و تازه سقط کرده، منم نمیدونستم اقدام کردم دوباره سقط شد 

دکترمو عوض کردم گفت چن ماه شب کن دوباره اقدام کن

منم 3-4ماه صب کردم و بعد اقدام کردم

برا سقطای شما دکتر آزمایش نوشت همسر من بعد ۲بار سقط آزمایش داد واریکوسل داره درجه۳ دکتر گف سقطت ر ...

منو شوهرم سالمیم

سقط اول دلیلش این بود دکور خونه رو عوض کردم ، سقط دومم ک گفتم