2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخی😀😍منو یاد خودم انداختی کلاس دهم بابام میومد دنبال من و دوستم سر راه بود خونشون اول به دوستم سلا ...

بابا بزرگ من منو با دوستام میدید وقتی منو بوس میکرد دوستمم بوس میکرد میگفت دلگیر نشی🤣🤣

بابا بزرگ من منو با دوستام میدید وقتی منو بوس میکرد دوستمم بوس میکرد میگفت دلگیر نشی🤣🤣

وای من تعطیل میکردم یهو دوستم می‌خندید دست تکون می‌داد نگو بابام اول اونو دیده از دور براش دست تکون داده🥲😂🤦🏻‍♀️،عزیزممم خدا حفظش کنه

وای من تعطیل میکردم یهو دوستم می‌خندید دست تکون می‌داد نگو بابام اول اونو دیده از دور براش دست تکون ...

ممنون همچنین بابای گل تو پدر بزرگم الان نود سالشه بگردم بازم همون جوره تا میبینمون حیف الازایمر گرفته گاهی یادش نمیاد

چقدر تباه شدیم با‌ پدرایی که با تفاوت سنی بالا و درک‌نکردن و افکار قدیمی فرق گذاشتن داشتن.هنوز دارم‌ ...

دقیقا منم همینطور. این فقط حسرتا مونده به دل آدم.اینکه میبینم .دختر راهنمایی یا دبیرستان موقع خداحافظی با باباشهمدیگرو میبوسن حقیقتا خوشحال میشم .میگن خوشا به حالشون رابطشون اینقدر خوبه

ممنون همچنین بابای گل تو پدر بزرگم الان نود سالشه بگردم بازم همون جوره تا میبینمون حیف الازایمر گرفت ...

ای خدا🥲🥲بابابزرگا اولین دوست نوه هاشونن من پدربزرگم ۶۰ سالشه ولی میبینم با غم دایی کوچیکم چطور کمرش خم شده جگرم آتیش میگیره اصلا بروز نمیده یهو چشمت میوفته بهش نصفه شد بیدار شده نشسته روی پله ها تو فکره داره سیگار میکشه دوست داری بشینی زار بزنی براش