2777
2789
عنوان

قبول نشدم

344 بازدید | 29 پست

به چیزی که میخواستم نرسیدم، اتاق عمل دانشگاه تیپ یک و شهر خودم قبول شدم و قبلا فرهنگیان قبول شدم، نمیتونم سال ۴۰۵ کنکور بدم، از هدفمم نمیتونم بگذرم، باید ۴۰۶ کنکور بدم، ۲۰ ماه دیگه، حس میکنم تا اونموقع هرروز بمیرم و زنده شم

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدفت چی بود؟

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

دندونپزشکی، امسال به پزشکی هم راضی بودم ولی نشد

برو فرهنگیان 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

اتاق عمل ک خوبه

هیچوقت هیچوقت خودمو یه تکنسین اتاق عمل ندیدم، چیزی جز هدفم تو ذهنم نمیگنجه

اصلا پشت کنکور نمون ،هرچی قبول شدی برو ،همزمان با دانشگاه درس بخون

چرا؟ یک سال پشت بودم، از ۴۲ هزار رسیدم به ۱۱ هزار، امسال امتحان نهایی هارو شرکت نکردم اکثرشون رو و همین بهم ضربه‌‌ی خیلی بدی زد اگه شرکت کرده بودم احتمالا الان به هدفم رسیده بودم، از پشت موندنم پشیمون نیستم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز