2777
2789
عنوان

درمان اضطراب تجربه هات بگو

103 بازدید | 17 پست

سلام من پنج ساله درگیرم من چند روز بعد قرار برم دندانپزشکی نه از آمپول میترسم نه از دکتر نه از عصب کشی فقط وفقط اضطراب شدید میگیرم در حدی که نمیتونم بشینم  منتظر نوبتم باشم از آدما هم نمی‌ترسم ولی نمیدونم مشکلم چیه در حدی که از ده روز قبل نمیتونم زندگی کنم که قرار ده روز بعد برم دندانپزشکی اینم بگم که کلا سه سال اینطوری شدم چون رفلاکس داشتم معدم قاروقور میکرد تو جمع ها استرس میومد که نکنه معدم سروصدا کنه مدتی بعد این باعث اضطراب در جمع شد مدتی بعد اضطراب باعث شد روده هام درست کار نکنن حالا خودمم موندم مثلا میخوام برم بیرون برای کار واجب و جمعی سه بار میرم دستشویی چون نمیتونم راحت برم انگار خالی نمیشه روده هام 

چند روز عدم تمرکز هم دارم 

حالا واقعا دیگه نمیدونم مشکلم چیه 

آیا معدم آیا رودم آیا مغزم 

۲۸ سال دارم و پنج سال قبل یه اتفاقی افتاد تو زندگیم و من بسیار ناراحت شدم بسیار 

اول معدم شروع شد 

بعد سه ساله اضطراب اومده 

و یه ساله رودم 

حالا خودمم نمیدونم مشکلم چیه 

چه قرصی بخورم

در حدی هستم که پنج ساله بخاطر این مشکلات 

سرکار نمیرم 

برای رفتن به هر جایی بهونه میگیرم در حالیکه من پنج سال قبل از اجتماعی ترین آدما بودم خوشحال ترین بودم 

بچه ها من چیکار کنم 

احساس میکنم یه کابوسی دارم میبینم ولی قرار نیست تموم بشه 

یه مدت آسنترا خوردم ولی بدتر شدم هم اضطرابم بدتر شد هم روده هام بدتر شد که مثلا جایی میرفتم قبلش پنج شیش بار حس میکردم دسشویی باید برم درحالیکه هیچی نیست تو رودم 

هر تجربه ای داری بگو 

دیگه نمیدونم چیکار کنم 

هیچ دلخوشی تو زندگی ندارم 

و طوری زندگی کردم هیچ کس نفهمه 

ولی دیگه استخوان های بدنم درد میکنن از غصه 

یا حضرت زینب خستم 

منم مثل تو بودم و هستم فقط قرص بهترم کرد

قرص تریفلوئوپرازین 

حتما برو دکتر قرص ضداسترس میده بهت خوب میشی نگران نباش

منم مثل تو بودم حموم نمیتونستم برم صدای اب اذیتم میکرد در این حد

:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ده سال شبیه تو بودم خیلی بدتر و‌حملات شاید پانیک استرس و اضطراب و غصه خوردن های طولانی بخاطر عذابی ک ...

دست خودم نیست کاری نمی‌کنم الان من چیکار کنم؟خیلی بدبختم پنج ساله هر شب گریه میکنم بخاطر مشکلاتم نمیتونم با پسرا خوب باشم و پس میزنمشون الان چطوری زندگی میکنی؟

این اضطراب شدید دارو لازم داره.

و حتما در کنارش پیش روانشناس هم برو.

من افسردگی و اضطراب شدید داشتم. دارو خوردم روان درمانی مرتب هم رفتم.

ولی خب باز دارو رو که قطع کردیم دیگه اضطراب ها شد میگرن و سردرد. الان باز دارو شروع کردم. با اینکه روانشناسمو میرفتم و خیلی بهتر بودما. افسردگی م خوب بود کامل ولی خب اضطرابم همچنان بالا بود.

به قول روانشناسم سیستم عصبی بعضیا جوریه که هورمون های اضطراب و استرس بیش از حد کنترل میشه. همیشه باید دارو بخورن که نرمال باقی بمونه استرسشون مثل بقیه.

این اضطراب شدید دارو لازم داره.و حتما در کنارش پیش روانشناس هم برو.من افسردگی و اضطراب شدید داشتم. د ...

همیشه؟! 

چکار کردیم با خودمون، چکار کردن باهامون

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

نهمن دانشجو بودم افسردگی گرفتم. درمان کردم خوب شدم سرکارم مدتی رفتمالان کار نمیکنم

خب ببین من دقیقا پنج ساله هر سال بدتر از پارسالم هستم 

و علتش اینه سرکار نمیرم 

باید بری سرکار تا حالت خوب شه

خودم هم میخوام برم سرکار دیگه 

نهمن دانشجو بودم افسردگی گرفتم. درمان کردم خوب شدم سرکارم مدتی رفتمالان کار نمیکنم

من خوایگاه بودم طولانی، خوانواده هم حسابی کم کاری کردن درحقم هم محبت هم حمایت، شرایط سختی داشتم

تلاش هام هم برای ازدواج بی ثمر بود، یه آسیب جسمی هم دیدم  که دردشو همیشه باید بکشم

الان با دارو میگذرونم ولی واقعا حالم خوب نیست

دارو فقط سر پا نگهت میداره حالت خماری وکدری 

اصلا شاداب نیستم وبی انرژی

دارو مانع فروپاشیمه فقط

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

من خوایگاه بودم طولانی، خوانواده هم حسابی کم کاری کردن درحقم هم محبت هم حمایت، شرایط سختی داشتمتلاش ...

پیش روانشناس هم برو عزیزم. کمکت میکنه پاشی از اول خودتو پیدا کنی، هدف بسازی، بلند شی حرکت کنی.