2777
2789
عنوان

واسطه بشم❓

133 بازدید | 16 پست

بچه ها دوستم تو دانشگاه عاشق یکی از همکلاسی های دخترم شده 

پسره خجالتیه روش نمیشه بگه ولی به من گفته چند بار برای کسی که دوسش داره قهوه خریده دختره هم با مهربونی و لبخند قبول کرده و یه دوستی سطحی با هم دارن ولی پسره روش نمیشه به دختره بگه دوسش داره 

دختره رو من میشناسم خیلی دختر مهربونیه یعنی بیش از حد مهربون و دوست داشتنیه همیشه تو خوابگاه هر کی کمک میخواد این دوستم بدون معطلی کمکش میکنه یعنی همه عاشقشن تا اونجایی هم که میدونم دوست پسر نداره و نمیدونم اصلا میخواد بره تو رابطه یا نه 

پسره هر روز میاد التماس که برم به دختره بگم شماره اش رو هم داده ، بنظرتون بگم بهش ؟ چجوری بگم ؟ اصلا پیامک کنم یا حضوری تو خوابگاه بگم ؟

فیس دختره هم معمولی و قد بلند و ظریفه پسره هم از ایناس که پولداره من تو ذهنم میتونم شیپشون کنم 

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .

نه

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚

اصلاااا دخالت نکن بگو من نمیتونم دخالت کنم فردا هرچی بشه یا ازچشم تو میبینن یا اینکه اتفاقی بیوفته دم دیقه شب نصف شب مزاحمتومیشن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خجالتیه!این بازیشه مگه میشه مگه امکان داره چطور با تو دوست باشه خجالتی نیس برا این قضیه خجالتیه؟دخالت نکن قضیه مشکوکه فردا روز اتفاقی ام بیفته اش نخورده و دهن سوخته میشی

من بودم اول با پسره صحبت می کردم که اگه قصدت ازدواج هست برم باهاش صحبت کنم.  وگرنه الکی دختر رو سر زبون ها ننداز.  حیفه دختر به این خوبی هست که با یه دوستی ساده بقیه موقعیت های ازدواجش خراب کنی! 

بعد که مطمئن می شدم قصدش ازدواج هست می رفتم با دختره صحبت می کردم و بهش می گفتم فلانی ازت خوشش امده ولی روش نشد خودش مستقیم بگه  حالا خودت فکراتو بکن اگه حس خوبی بهش داشتید که با هم اشنا بشید

الهم عجل لولیک الفرج

اینم هست

من یکی واسطه شدم اوردم پیش خودم سرکار بخدا هرچی میشد دوست پسرش زنگ میزد من پدرم دراوردن فک کن تولد دختر کارفرما اون ب دوست مسرش نگفته بود زنگ زد بود ب من پدرم دراوردن ۱ ماه استرس کشیدم ک ب نامزدم گفتم توروخدا شمارم بگو پاک کنه باش قطع ارتباط کرد کلا

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
خجالتیه!این بازیشه مگه میشه مگه امکان داره چطور با تو دوست باشه خجالتی نیس برا این قضیه خجالتیه؟دخال ...

نمیدونم با من که خیلی پرو بازی در میاره حالا چطور سر این خجالتیه نمیدونم 

یا میخواد خودشو پسر خوب جلوه بده پیش دختره یا اینکه واقعا یه کرمی داره 

من بودم اول با پسره صحبت می کردم که اگه قصدت ازدواج هست برم باهاش صحبت کنم. وگرنه الکی دختر رو سر ز ...

ازش میپرسم ولی فک نکنم تو فکر ازدواج اینا باشه پسره خیلی بچس ۲۳ سالشه دختره هم ۲۰