2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

4 سال پشت کنکور موندی حیفه رهاش کنی مامایی رشته خوبیه

موفق باشی

قوی باش تا کسی شکستت نده....نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه...و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه....!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️

من کاملا تحقیق کردم رشته با بازار کار خوبی هست هرکی ام میگه رشته بدیه داره دروغ میگه.

آفرین بهت

قوی باش تا کسی شکستت نده....نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه...و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه....!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️

به نظرتون دیگه نخونم؟ازاد اوردمش

دیگه پشت کنکور نمون برو این رشته بخون 

من ازاد اوردمش به نظرت برم؟

نه نرو

پرستاری برو

مامایی طرحش هم بازار کار کمی ذاره

استخدامیش کمه

خصوصی کمه

فقط خوبیش اینه تو استخدامی اموزش پرورش هم گاهی ب عنوان مربی بهداشت میتونه شرکت کنه

حتی برای مهاجرت هم شرایطش سخته مگر کشورهای عربی

من چیزی ک میبینم گفتم ولی بازم بیشتر تحقیق کن

مخصوصا ک ازاده و کلی باید هزینه کنی

کاش گذشته رها مون میکرد...،فضای نینی سایت ب جز مقدار اندکی واقعا سمیه،سمی تر از اون منم ک اینو میدونم ولی هییییی میام اینجا،سمی تر تر از اون اینه ک این فضای سمی واقعیه و جامعه واقعی سرزمین ماس🥴و نکته دیگه برای سمی بودن ادما و فضا اینکه از این ب بعد هزار بار قراره این امضا ریپلای بخوره و بابتش سو استفاده و توهین پیش بیاد🥴

نه نروپرستاری برومامایی طرحش هم بازار کار کمی ذارهاستخدامیش کمهخصوصی کمهفقط خوبیش اینه تو استخدامی ا ...

استخدامی مگ میخواد ینی چی؟ مگه بعد از 4 سال نمیشه مطب زد استخدامی چیه

من ازاد اوردمش به نظرت برم؟

به نظر من برو

اگه بخوای به حرف این و اون درمورد انتخاب رشته و حرف بعضی از این نی سایتیا گوش کنی به نظرشون رشته های مهندسی دانشگاه صنعتی شریف هم همشون بیکارند.و فقط رشته دندونپزشکی به درد میخوره.بعضی عزیزان رشته پزشکی رو هم قبول ندارند و میگند پرستاری از اون بهتره و مهاجرت راحت تره و از این حرفا .رشته پرستاری هم مهاجرت تو کشورای دیگه راحته چون اونجا پرستارا لگن و پوشک بیمارم عوض می‌کنند.