2777
2789
عنوان

هوم اسکول

327 بازدید | 18 پست

سلام من از مامانای که بچه هاشون رو هوم اسکول کردن سوال دارم.. میخوام اطلاعاتم رو کمی بالا ببرم در موردش، یا جایی و کانالی بهم معرفی کنین که در موردش اطلاعات دقیقی باشه، ممنون میشم. و آیا راضی هستین و پیشنهاد میکنینش؟

من پسرم فوق العاده اضطراب داره، میخوام کمکش کنم که به طور کامل در آرامش درس بخونه تا اضطراب نداشته باشه دیگه. به این منظور تصمیم گرفتم هوم اسکول تو خونه آموزش ببینه به دور از هرگونه اضطراب جدید، تا هروقت که خودش آمادگیشو داشت و با میل بره مدرسه نه به اجبار.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من چنتا پیج دیدم که درباره هوم اسکول بود اما اینجوری نبود بچه تو خونه انلاین درس بخونه. اینجوری بودن که یه مدرسه شبیه خونه بود تو حیاط درخت و قسمت باغبونی برای بچه ها داشت و قسمت نگه داری حیوانات... بچه ها با لباس راحتی میگشتن از گیاه ها و حیوانات نگهداری میکرد و بیشتر انگار درس تو فضای آزاد بود و اون شیوه کلاسیک تدریس نبود

کلاس هم داشتن اما یا رو زمین مینشستن یا میز های گرد بود دورهم مینشستن 

تو اینستا سرچ کن هوم اسکول میاره موسساتش رو

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.