2777
2789
عنوان

مدیریت بازرگانی

476 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من مدیریت بازرگانی قبول شدم کسی بوده ؟

بازار کارش چطوره ؟ امیدی هست؟ 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

چه دانشگاهی 

رشته دبیرستانت چیه

باید برخواست دنیا با آنها و مولا با ما این پیچ تاریخی طاقت فرساس باطل خواهد رفتو حق پا برجاس رویا یعنی دوباره حسین میاید خورشیدی از تبار حسین کنار او میجنگیم کنار حسین زمین برمیگردد بر مدار حسین لبیک یا مهدی ای پناه مردم هنگام بلا ها با شما می آییم تا اخر قله با شما می آییم تا مسجد الاقصا با یا حیدر یاران رفتن بی سر خونین پیکر ایران یعنی دیار علی دیاره شمشیره دولفقار علی قرار یاران بی قرار علی به اینجا برمیگردد دوباره علی

منم همین رشته رو میخونم 

چندین نفرو می شناسم با این رشته موفق هستن و شاغلن 

برای موفقیت تو این رشته زبان خیلی مهمه

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چه دانشگاهی رشته دبیرستانت چیه

انسانی خوندم دبیرستان 

شهرخودمون قبول شدم 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

منم همین رشته رو میخونم چندین نفرو می شناسم با این رشته موفق هستن و شاغلن برای موفقیت تو این رشته زب ...

شما درستون تموم شده؟ 

زبانم خوبه تقریبا پس امیدی هست بتونم به جایی برسم 

شما درستون تموم شده؟ زبانم خوبه تقریبا پس امیدی هست بتونم به جایی برسم

نه تموم نکردم

راجبش تحقیق کن 

من که راضیم و قبلش کلی تحقیق کردم 

یکی هم هست تو سایت مدیریت خونده خیلی راضیه و میگه رشته مدیریت بازار کار زیادی داره اگه مهارت لازم رو داشته باشی 

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

نه تموم نکردمراجبش تحقیق کن من که راضیم و قبلش کلی تحقیق کردم یکی هم هست تو سایت مدیریت خونده خیلی ر ...

ممنونم 

خودم این رشته رو دوست داشتم و خیلی دوست داشتم قبول بشم خودمم تحقیق کردم رشته خوبیه تقریبا

ممنونم خودم این رشته رو دوست داشتم و خیلی دوست داشتم قبول بشم خودمم تحقیق کردم رشته خوبیه تقریبا

فدات 

تو یوتیوب هم سرچ کن ویدیو های خیلی خوبی هست راجب این رشته 

امید که همیشه هست . نسبت به بقیه مدیریت ها دیر به شغل میرسه اما وقتی میرسه نونت تو روغنه

خداروشکر خوشحال شدم 

فدات تو یوتیوب هم سرچ کن ویدیو های خیلی خوبی هست راجب این رشته

باشه حتما 

ممنونم از کمکتون

باشه حتما ممنونم از کمکتون

قربونت 

خداروشکر خوشحال شدم

این رشته همون بازاریابی و فروش هستش 

تو الان باید زبانتو قوی کنی و درکنارش رو فن بیانت کار کن .

قدرت اقناع و جذب مشتری ،چانه زدن و جدل رو باید تمرین کنی . 

اگه سر و زبان نداشته باشی تهش باید استخدام بانک شی 

این رشته همون بازاریابی و فروش هستش تو الان باید زبانتو قوی کنی و درکنارش رو فن بیانت کار کن .قدرت ا ...

ممنونم عزیز از کمکت حتما سعی خودمو میکنم 💗

باید ریاضیت خیلی قوی باشه

رشته منم همینه 

۱۵۰ واحده که نصفش محاسباتی هست و ریاضی داره 

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم