2777
2789
عنوان

دختراااا بیاین 🥺🎀

74 بازدید | 8 پست

بچه ها من تا کلاس 6فقط درس خوندم و شرایط درس خوندن ندارم ولی میخوام انگلیسی یاد بگیرم کسی هست کمکم کنه اصلا از انگلیسی سر در نمیارم خودمم تنهایی انرژی ندارم ک یاد بگیرم میخوام یکی باشه باهم حرف بزنیم بهم روحیه بده بعد کم کم یادم بده 🥺🎀

با اجازه استارتر:)میشه لطفا تاپیک قبلیمو گزارش بزنید پاک شه کارم راه بیوفته؟زدید، لایک کنید براتون ب ...

خیر کاربریمون میترکه

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه گلم منظور سوالی داشته باشی کمکت میکنممیخوای خودت بخونی؟

کلن هر جا میرم وقتی نمیتونم چیزی ب انگلیسی مثلا نوشتن بخونم خیلی ناراحت میشم بعضی ها مسخره میکنن😂😂برای همین میخوام یاد بگیرم 

کلن هر جا میرم وقتی نمیتونم چیزی ب انگلیسی مثلا نوشتن بخونم خیلی ناراحت میشم بعضی ها مسخره میکنن😂😂 ...

چنسالته؟

خیلی خوبه از الان اقدام کردی این یعنی یه فکری ک مسیرتو شاید تغییر بده چون خودت تصمیم گرفتی 

بنظرم شما که داری میخونی در سطح عالی بخون در اینده حتما معلم میشی و خیلی عالی میشه💕

چنسالته؟خیلی خوبه از الان اقدام کردی این یعنی یه فکری ک مسیرتو شاید تغییر بده چون خودت تصمیم گرفتی ب ...

من 17سالمه دو ماه دیگه میشم 18سال 

متاسفانه نشد درسمو ادامه بدم ولی خیلی دوست دارم انگلیسی یاد بگیرم ولی شرایط مالیم یاری نمیکنه

من 17سالمه دو ماه دیگه میشم 18سال متاسفانه نشد درسمو ادامه بدم ولی خیلی دوست دارم انگلیسی یاد بگیرم ...

شرایط مالیو بیخیال بابا 

الانکه دیگه عهد دقیانوس نیست کلیییی چیز هست تو فضای مجازی‌ 

کتابم نداری بخری پی دی افش هست فیلم اموزشی هم توی یوتیوب هست جایی هم نفهمیدی من کمکت میکنم دیگه چی میخوای تو فقط شروع کن و تمرین کن هرروز