2777
2789
عنوان

قلبم گرفته نمی دونم چیکار کنم

56 بازدید | 8 پست

از 20 نفر کلاسمون 5 نفر فرهنگیان و 10 نفر هم انتخاب رشته کردن و همه حقوق مدیریت ... قبول شدن .من جز دانش اموزای عالی کلاس بودم و همیشه تو امتحان ها و ازمون ها اول تا سوم بودم اما مصاحبه فرهنگیان رد شدم و در اخر مردود .رتبم 2900 شده بود و همه رشته ها رو میرسوندم ولی انتخاب رشته نکردم .

الان دارم میمیرم واقعا حالم بده اینکه دوستام میرن دانشگاه و یه سال ازم جلوترن متنفرم و میترسم نشه . از حرفای مامانم و بقیه ناراحت میشم و گریم میگیره .

تروخدا یه چیزی بگین حالم بهتر شه 

جنگجوی زخمی غمگین 🥺💔

چراانتخاب رشته نکردی جانم

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

تمام انرژی خودتو بد موقع خرج کردی ‌ اونا انرژی شونو نگه داشتن برای کنکور . الآنم آسمون به زمین نرسیده . یه سال عقب افتادی ‌. همچین هم اتفاق بدی نیوفتاده ‌. تو بیشتر تلاش کن بلکه شدی خانم دکتر . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چراانتخاب رشته نکردی جانم

دلیل اصلی علاقه خودم بود ولی خوانوادم نمی تونستن خرج تحصیلم رو بدن و فکر میکنن من یه ادم کودن شکست خوردم نمی خوام اینجوری نگام کنن

جنگجوی زخمی غمگین 🥺💔

تمام انرژی خودتو بد موقع خرج کردی ‌ اونا انرژی شونو نگه داشتن برای کنکور . الآنم آسمون به زمین نرسید ...

اره واقعا من توی نهایی جا زدم ....

رشتم انسانیه 

جنگجوی زخمی غمگین 🥺💔

راه چارهدفقط بی خیال بودنه ‌. یه مدت استراحت کن . تفریح کن . دوباره تلاش کن . نمیتونی برای وکالت بخو ...

امسال دانشگاه های خوب مثل رازی گیلان و... اینا قبول میشدم ولی هم هزینه تحصیل رو نداشتم هم خودم فرهنگیان رو دوس دارم.

الانم دارم درس میخونم ازمون میدم ولی خوب حسادت وحسرت رهام نمیکنه

جنگجوی زخمی غمگین 🥺💔

دلیل اصلی علاقه خودم بود ولی خوانوادم نمی تونستن خرج تحصیلم رو بدن و فکر میکنن من یه ادم کودن شکست خ ...

عزیزم حرف هیچکی و هیچکس برات مهم نباشه ..حرف پشت سرمال همون پشت سره 

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

امروز یکی از کاربرها مثل شما یک سال از بقیه همکلاسی هاش جا مونده بود . تلاش کرد امروز گفت پزشکی قبول شده . حسادت هم بزار کنار . میگن حسود هرگز نیاسود ‌.‌یعنی آسایش نداره . اونها قبول شدن و اگر حسادت کنی فقط آسایش خودت از بین میره . حالا همچین هم شاخ قول رو نشکستن . یه سال زودتر فارغ التحصیل میشن . که چی ؟ تو اگر تلاش کنی خیلی از اونا جلد میزنی ‌.