2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 6667 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین فدایی داری

چجوري ميشه براي ازدواج و بچه دار شدن و....به دعا اعتقاد داشت!

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خالم قربونش برم یه دعایی بهم گفته بود، خوندم (برا اینکه دلش و نشکنم)، رفتم بیرون. تو خیابون جلو یه مغازه یه خانمه برا پسر خواهرش من و پسند کرد  

البته دعاهه یادم رفته  

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
خودت اعتقاد نداشتی

نمی تونم بگم اعتقاد داشتم یا نه (الان که هیچی اصلا. هیچ اعتقادی ندارم) . بیشتر بی تفاوت بودم. چون آدم بلاخره به یه جایی میرسه که میگه جهنم! من دقیقا تو همون نقطه وایساده بودم!

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
چند وقت پیش یکی میگفت یه عکس از خودش بزاره لایه قران دقیقا پیش سوره بینه و گفت یه ملایی بهش گفته و خ ...

میشه عکس دوتا دختر که با هم عکس گرفتن رو گذاشت تا بخت هردوشون باز بشه آیا؟؟؟ 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
چرا یعنی میگی تاثیر نداره؟  من که خودم کلی ختم و چله برداشتم چیزی نشده . نمیدونم چطور بعضیا &n ...

من اصلا اعتقاد ندارم

هرچي خدا بخواد پيش مياد

اگه بخوايم اينجوري با جادو كاراي خودمونو پيش ببريم پس خدا چي؟

مگه نميگن خدا نخواد برگ از درخت نميفته 

پس جادو و دعا چي ميگه اين وسط!؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دعا همون سوره خدا يا احاديث هست جادو نيست كه

درسته 

ولي اينايي كه دعا و اينچيزارو رواج ميدن دارن از كلام خدا سواستفاده ميكنن براي گول زدن كردم و كلاهبردار هستن