2777
2789
عنوان

کادو نگرفتم 💔💔

135 بازدید | 19 پست

امروز روز دختره با اینکه بیشتر از ۲ ماهه با همیم و اونقدی هم فاصله نداریم حتی ی تبریک ساده هم نگفت

وضعش خیلی خوبه خییلییییی ولی ب عنوان ی دختر دوس دارم برام ارزش قائل بشه و شده ی گل بگیره...

ولی هیچی ب هیچی...

ی تعارف خشک و خالی هم نکرد منم دخترم منم احساس دارم...

چکار کنم 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ول کن، روز پسرم داریم دیگه 

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

هیچی بهشون تذکر بدید که ایام ها براتون مهم اگر تجدید رفتار نکرد اونوقت بیشتر فکر کنید

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

خیلی بده

باز شما خوبه غرورتون حفظ کردین ولی من عین بچه ها بهشم گفتم روز دختره..یعنی لاعقل ی تبریک درست درمون بگو ولی فقط غرورم له شد😔

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤

باز شما خوبه غرورتون حفظ کردین ولی من عین بچه ها بهشم گفتم روز دختره..یعنی لاعقل ی تبریک درست درمون ...

ممتاسفم منم چند تا شات فرستادم ک کلی تگ شدم حالا مونده کادوی تو

هنوز آن نشده