2777
2789
عنوان

یبوست

72 بازدید | 10 پست

چطور باهاش سروکله میزنین از بچگی دارم ، رفتم دکتر برام شربت نوشت خوشم نمیاد خودمو به دارو شیمیایی عادت بدم , هم دارو انجیر برگ زردآلو هم میخورم هر دو سه روز دفع دارم خوشبحال اونایی که روزی یکبار تخلیه میکنن درد یبوست اونایی که دارن فقط میفهمن چی میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل صبحانه دو لیوان آب ولرم بخور 

بعد یک قاشق روغن زیتون چند قطره آبلیمو بچکون توش 

لواشک،انجیر،خیار و گوجه ،کاهو،آلو ،کیوی مصرف کن

انار و موز،خرمالو زیاد نخور

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

الوچه بخیسون بخور، من امروز خاکشیر گرفتم از فردا خودمو ببندم بهش،شبا و صبح ها هم شروع کردم دو قاشق روغن زیتون میخورم،یک هفته است ناشتا اول اب ولرم میخورم بعد روغن زیتون، بعد گوجه خیار، فقط هم عدس و لوبیا اب پزی میخورم، بوی کباب که بهم میخوره احساس ضعف میکنم، خوشبحال اونا که دردمون رو نمیفهمن، کاش زندگی یه دکمه داشت میشد زدشو به گذشته برگشت 😭

قبل صبحانه دو لیوان آب ولرم بخور بعد یک قاشق روغن زیتون چند قطره آبلیمو بچکون توش لواشک،انجیر،خیار و ...

منه خاک بر سر نمیدونستم انار بده، خودمو بسته بودم به رب انار و آب انار، نگو یبوست آوره 🤦🏻‍♀️😭

سلام 

سعی کن اگه میتونی همیشه قبل غذا روغن زیتون بخوری 

روغن بادام شیرین هم قبل صبحانه خیلی خوبه هر روز تا یه مدتی 

البته اگه حساس نیستی 

به به دکتر طب سنتی هم میتونی درباره ی چطوری خوردن بادام شیرین با توجه به مزاجت و وضعیتت ، بگی تا بهت بگه برات خوبه یا نه بخوری یا نخوریم چه موقع بخوری 

یکی از اطرافیان من میخورد خیلی بهش کمک کرد 

غذاهایی هم که باعث یبوست میشه هم که باید سعی کنی تا جای ممکن نخوری وقتی خیلی اذیتی مثل ماکارونی برنج و ...

منه خاک بر سر نمیدونستم انار بده، خودمو بسته بودم به رب انار و آب انار، نگو یبوست آوره 🤦🏻‍♀️😭

دور از جونت...

ورزش کن،آب زیاد بخور 

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

الوچه بخیسون بخور، من امروز خاکشیر گرفتم از فردا خودمو ببندم بهش،شبا و صبح ها هم شروع کردم دو قاشق ر ...

این خاکشیر و من طب سنتی گفت بخور البته با اب داغ گفت درست کن  ..یعنی شروع کردم ناشتا با نبات میخوردم یعنی دو سه روز اول خوردم اثری نداشت گفتم بهش گفت ادامه بده یعنی روز ۸ بدبخت شدم ببخشید اینو میگم مدفوع مثل سنگ شد...دیگه غلط کنم خاکشیر بخورم ...اگه چتد روز خوردی اثر نکرد نخوری به وضع من نیفتی ،دوستم میخورد سه بار دفع داشت برای من برعکس بود تازه من کلی آب ولرم بعدش میخوردم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌