2821
2789
لعنت به این زندگیی لعنت من سال اولم بود ولی اصلا شرایط پشت موندن نداشتم اونم با این خونواده دلم میخو ...

میتونی بهمن بری دانشگاه 

که در دی انتخاب رشته می‌کنی نتیجه میاد بهمن میری

صبور باش این روزا هم میگذره
کنکور ارزش اینو نداره که خودتو داغون کنی ولش کن اگه میتونی برو آزاد

این حرف برا کسایی که تو زندگی راه های دیگه ای هم دارن 

نه برا من بدبخت که تو هیچی شانس نیاواردم کنکور تنها راهه زندگیمخ 

ازاد پول میخواد ندارم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

با ۵هزار شاید عزیزم انتخاب رشته ات مشکل داشت

مشاور داشتم برای انتخاب رشته ،چون نمیتونستم برم شهرستان فقط تهران و کرج زده بودم 

رشته های روانشناسی ، مشاوره ، علوم ارتباطات ، روزنامه نگاری ، مطالعات ارتباطی ، روابط عمومی زده بودم حتی شبانه هم زدم ، من میگفتم دیگه با ۵ هزار شبانه رو حداقل قبول میشم ولی اصلا شوکه شدم دارم دیوونه میشم ، اگه اعتراض بزنم ممکن نتیجه تغییر کنه ؟؟

این حرف برا کسایی که تو زندگی راه های دیگه ای هم دارن نه برا من بدبخت که تو هیچی شانس نیاواردم کنکور ...

درکت میکنم آزاد واقعا هزینش زیاده ، منم شرایط پشت کنکور موندن ندارم دارم داغون میشم با این رتبه هیچی قبول نشدم آخه چرا 🥲

میتونی بهمن بری دانشگاه که در دی انتخاب رشته می‌کنی نتیجه میاد بهمن میری

چطوری ؟ باید انتخاب رشته کنی ؟ ممکن بهمن قبول بشیم ؟ 

من با رتبه ۵ هزار مردود شدم اصلا شکه شدم میتونم برا بهمن انتخاب رشته کنم ؟ 

چطوری ؟ باید انتخاب رشته کنی ؟ ممکن بهمن قبول بشیم ؟ من با رتبه ۵ هزار مردود شدم اصلا شکه شدم میتونم ...

آره عزیزم ظرفیت بهمن هست نگران نباش اینبار قشنگ انتخاب رشته کن

مشاور داشتم برای انتخاب رشته ،چون نمیتونستم برم شهرستان فقط تهران و کرج زده بودم رشته های روانشناسی ...

عزیزم نمیشه فقط دو شهر زد باید از ناحیه قطب خودت هم حتما بزنی انتخاب رشته ات مشکل داشت

آره عزیزم ظرفیت بهمن هست نگران نباش اینبار قشنگ انتخاب رشته کن

یعنی امیدی داشته باشم ؟ بازم همون ۱۵۰ تا کد رشته میتونم انتخاب کنم ؟ دارم داغون میشم با رتبه ۵ هزار انتظار نداشتم مردود بشم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز